Η Ομοσπονδία του υπουργείου Πολιτισμού καταγγέλλει σπίλωση αρχαιολόγου

Η Ομοσπονδία του υπουργείου Πολιτισμού καταγγέλλει σπίλωση αρχαιολόγου

Προσπάθεια σπίλωσης της τιμής και της προσωπικότητας του αρχαιολόγου και επίκουρου καθηγητή πανεπιστημίου, Κωνσταντίνου Κίσσα καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Υπουργείου Πολιτισμού (ΠΟΕ-ΥΠΠΟ).

«Ο συνάδελφος στοχοποιήθηκε μέσα από ανώνυμο άρθρο, που φιλοξενήθηκε σε συγκεκριμένο site, το οποίο στη συνέχεια αναπαράχθηκε από τα γνωστά μέσα που κατ’ εξακολούθηση προβάλουν ‘στρατευμένα’ τις θέσεις και τις απόψεις των ‘παιδιών της γκρούπας’ και των συν αυτώ» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Ο τίτλος του άρθρου που υπογράφει κάποιος Άλκης Κόκκινος, κρυμμένος πίσω από την ανωνυμία του ψευδώνυμου, αποκαλύπτει αυτόματα τον σκοπό του: ‘Η Μενδώνη διορίζει υπόδικο ως προϊστάμενο στη Μονάδα Εσωτερικού Ελέγχου’, γράφει ο κοινός συκοφάντης στοχεύοντας τόσο τον συνάδελφο όσο και την Υπουργό Πολιτισμού, κ. Λίνα Μενδώνη» συνεχίζει η Ομοσπονδία.

«Για την ιστορία ο συνάδελφος εμφανίζεται ελεγχόμενος σε προανακριτικό επίπεδο, λόγω της συμμετοχή του, ως υπηρεσιακός παράγοντας, σε παλαιότερες διοικήσεις του Ταμείου Αλληλοβοηθείας μαζί με άλλους 16 συναδέλφους. Ο ελεγχόμενος, που δεν έχει παραπεμφθεί σε δίκη, εμφανίστηκε, από τον κοινό συκοφάντη- ανώνυμο αρθρογράφο, ως ‘υπόδικος’ και η Υπουργός Πολιτισμού που τοποθέτησε τον συνάδελφο ως προϊστάμενο στη Μονάδα Εσωτερικού Ελέγχου ως αλαζόνας με ‘απύθμενο πολιτικό θράσος’. Μάλιστα, το άρθρο φιλοξενεί και φωτογραφία της υπουργικής απόφασης.»

Με αφορμή τη διαρροή αυτής της απόφασης, στην ανακοίνωση επισημαίνεται:

«Και εδώ προκύπτει το ερώτημα; Ποιοι κάνουν φέι βολάν υπουργικές αποφάσεις πριν καν λάβουν γνώση αυτών οι ενδιαφερόμενοι;»

«Ως Ε.Ε. της Π.Ο.Ε-ΥΠ.ΠΟ., πιστοί στην απόφασή μας να απαντάμε σε κάθε σπέκουλα απ΄ όπου και αν αυτή προέρχεται θα επανέλθουμε άμεσα απαντώντας σε κάθε είδους «καρικατούρα», που δεν λέει να καταλάβει πως τα ψέματα τέλειωσαν» καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε ακόμα: 

Στέλεχος του ΥΠΠΟ καταγγέλλει σπίλωσή του