Χίλαρι Κλίντον: Εάν εκλεγώ, θα πω όλη την αλήθεια για τους... εξωγήινους

Χίλαρι Κλίντον: Εάν εκλεγώ, θα πω όλη την αλήθεια για τους... εξωγήινους

Η Χίλαρι Κλίντον, υποψήφια για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ εν όψει των προεδρικών εκλογών του 2016, τόνισε ότι, εφ'' όσον εκλεγεί πρόεδρος της χώρας, θα μοιραστεί με τον λαό όσα γνωρίζουν οι αμερικανικές κυβερνήσεις για την ύπαρξη ή μη εξωγήινων μορφών ζωής.

Όπως μεταδίδει η Ναυτεμπορική, την υπόσχεση αυτή έδωσε, μιλώντας σε δημοσιογράφο της εφημερίδας The Conway Daily Sun, η κ. Κλίντον. Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση εάν επί δικής της προεδρίας θα ευοδωθούν οι προσπάθειες των ομάδων που ζητούν να αποκαλυφθούν όσα γνωρίζουν οι κρατικές αρχές για εξωγήινες μορφές ζωής, η κ. Κλίντον απάντησε ενθουσιωδώς «ναι».

Το 2014 ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και σύζυγος της κ. Κλίντον, Μπιλ, είχε δηλώσει ότι δεν θα τον εξέπληττε εάν εξωγήινοι επισκέπτονταν τη Γη.

«Πιστεύω ότι πιθανόν να μας έχουν επισκεφθεί ήδη. Δεν γνωρίζουμε σίγουρα», τόνισε η Χίλαρι Κλίντον, προσθέτοντας ότι θα ερευνηθεί η "Περιοχή 51", εγκατάσταση της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, στην οποία θρυλείται ότι φιλοξενούνται εξωγήινα όντα.