Groupama Ασφαλιστική: Ασφάλεια αυτοκινήτου με αξιοπιστία, ευελιξία και σε ...real time!

Groupama Ασφαλιστική: Ασφάλεια αυτοκινήτου με αξιοπιστία, ευελιξία και σε ...real time!

Στις ασφάλειες του κλάδου αυτοκινήτου, προσφορές υπάρχουν πολλές. Ευκαιρίες επίσης. Λίγες όμως απ’ αυτές προσφέρουν την αξιοπιστία και τις καλύψεις της Groupama. Του μεγάλου διεθνούς ομίλου που στα 93 χρόνια λειτουργίας στην ελληνική αγορά έχει συνδέσει το όνομα της με την απόλυτη εμπιστοσύνη. Παρέχοντας στους πελάτες της την ασφάλεια, να γνωρίζουν ότι είναι πραγματικά ασφαλισμένοι.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα επιλέξετε ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το όχημά σας, μην κοιτάξετε μόνο τις ...ευκολίες πληρωμής. Διερευνείστε και τις καλύψεις, αλλά και τη σχέση κόστους προς αποζημίωση. Μια και στον κόσμο των ασφαλειών, η ώρα της κρίσεως, είναι ακριβώς η στιγμή που θα χρειαστεί να αποζημιωθείτε. Και τη στιγμή εκείνη θα πρέπει να έχετε δίπλα σας τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη. 

Η Groupama Ασφαλιστική διαθέτει πλήρη σειρά προϊόντων που καλύπτουν κάθε είδους ασφαλιστική ανάγκη στο πλαίσιο τόσο της προσωπικής και οικογενειακής ζωής, όσο και των επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Ειδικότερα στον κλάδο του αυτοκινήτου, και υπό το ευρύτερο πρόγραμμα “Pilote”, η Groupama, προσφέρει ιδιαίτερη ευελιξία μέσω των πακέτων Eco, Value και Plus.

Εσείς επιλέγετε το εύρος κάλυψης που θέλετε να έχετε  και η Groupama αναλαμβάνει να σας καλύψει και να σας απαλλάξει από κάθε έγνοια σε περίπτωση ατυχήματος, μικρού ή μεγάλου.

Το πακέτο Eco παρέχει τις βασικότερες καλύψεις (αστική ευθύνη, υλικές ζημιές κ.α., καθώς και  την Φροντίδα Ατυχήματος της Groupama). Το πακέτο Value αναβαθμίζει τις καλύψεις με νομική προστασία, θραύση κρυστάλλων, πυρκαγιά, τρομοκρατικές ενέργειες, θεομηνίες και ολική κλοπή, ενώ το Plus προσθέτει ακόμη το ενδεχόμενο δολιοφθοράς και τη λεγόμενη μικτή ασφάλεια. 

Εσείς, μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο, και να υπολογίσετε τα ασφάλιστρά σας, ανάλογα με το όχημα και τον χρόνο ασφάλισης, στο ειδικό εργαλείο στην ιστοσελίδα της Groupama και στο πρόγραμμα “Pilote”, συνεκτιμώντας ότι ενδέχεται να δικαιούστε και ειδική έκπτωση. 

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η Φροντίδα Ατυχήματος της Groupama, που περιλαμβάνεται σε όλα τα πακέτα, περιλαμβάνει:

  • Αναγγελία ζημιάς σε 24ωρη βάση
  • Επιτόπια συμπλήρωση Δήλωσης Ατυχήματος
  • Επιτόπια συμπλήρωση Δήλωσης Φιλικού Διακανονισμού
  • Φωτογράφιση των οχημάτων και του τόπου ατυχήματος
  • Μεταφορά του οχήματος στο συνεργείο
  • Ενημέρωση και συμβουλές για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε μετά το ατύχημα
  • Νομικές συμβουλές σχετικές με το ατύχημα

Δωρεάν παρέχεται και το προνομιακό πακέτο υπηρεσιών Anesis Motor. Οι 7 υπηρεσίες Anesis Motor προσφέρουν ακόμα περισσότερα προνόμια στους ασφαλισμένους στα Προγράμματα Αυτοκινήτου. Πρόκειται για ένα αυτοματοποιημένο σύστημα εξυπηρέτησης και επισκευής του αυτοκινήτου σας μετά από ένα ατύχημα, το οποίο λειτουργεί με ένα απλό τηλεφώνημα και σας προσφέρει:

  • Απευθείας πληρωμή του συνεργείου από την Εταιρία
  • Προτεραιότητα στο συνεργείο
  • Γραπτή εγγύηση επισκευής
  • Καθαρισμός μέσα - έξω του αυτοκινήτου
  • Τεχνικός έλεγχος 20 σημείων
  • Αντικατάσταση του αυτοκινήτου κατά την επισκευή
  • Παραλαβή και επιστροφή του αυτοκινήτου στο χώρο της επιλογής σας
  • Επιπλέον έκπτωση 12% για όλους τους ασφαλισμένους μας (ανεξαρτήτως συμβολαίου) στη συντήρηση (service), που περιλαμβάνει την εργασία και τα ανταλλακτικά του ασφαλισμένου οχήματος στο δίκτυο συνεργατών Anesis

...και real time Οδική Βοήθεια

Την ίδια στιγμή, επιλέγοντας το νέο πακέτο Οδικής Βοήθειας της Groupama Ασφαλιστικής, η οδική βοήθεια γίνεται σε πραγματικό χρόνο! Η Mondial Assistance, η εταιρεία που προσφέρει Οδική Βοήθεια και Φροντίδα Ατυχήματος στους ασφαλισμένους της Groupama, ανεβάζει τον πήχη στην εξυπηρέτησή τους, με την υπηρεσία Sms Vehicle Tracking.

Κάθε ασφαλισμένος που επικοινωνεί με την Mondial Assistance προκειμένου να ζητήσει Οδική Βοήθεια και Φροντίδα Ατυχήματος  λαμβάνει άμεσα ένα μήνυμα στο κινητό του. Το μήνυμα θα περιέχει έναν ενεργό κρυπτογραφημένο σύνδεσμο, ο οποίος του επιτρέπει να παρακολουθεί, σε πραγματικό χρόνο, πού βρίσκεται το όχημα που έχει αναλάβει να τον εξυπηρετήσει. Η ανανέωση του χάρτη γίνεται αυτόματα, κάθε 3 δευτερόλεπτα. Με τον τρόπο αυτό, εύκολα, με ασφάλεια και χωρίς να χρειάζονται περαιτέρω εγκαταστημένες εφαρμογές στο κινητό του ασφαλισμένου, θα είναι σε θέση να γνωρίζει τον ακριβή χρόνο εξυπηρέτησής του.

Η νέα υπηρεσία της Mondial Assistance, από την οποία επωφελούνται οι πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής, είναι διαθέσιμη από τις αρχές του χρόνου στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης σταδιακά επεκτείνεται και άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Η Groupama Ασφαλιστική γνωρίζει ότι η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων επιτυγχάνεται μόνο μέσα από γόνιμες συνεργασίες. Γι’ αυτό, κάθε φορά επιλέγει τους κατάλληλους ανθρώπους, όπως εκείνους της Mondial Assistance, οι οποίοι μοιράζονται το όραμά της για μία ασφάλιση απλή και σίγουρη.