Α. Γεωργιάδης: «Ναι» στη στράτευση γυναικών

Α. Γεωργιάδης: «Ναι» στη στράτευση γυναικών

Απρόσμενο υποστηρικτή στον Άδωνι Γεωργιαδη βρήκε τη Δευτέρα ο Πάνος Καμμένος στα σχέδια του για στράτευση των γυναικών και ίδρυση στρατιωτικών Λυκείων. "Είναι πολύ ωραίες δεξιές προτάσεις" είπε ο βουλευτής της ΝΔ στον Σκάι, αλλά "με τον ΣΥΡΙΖΑ τι σχέση έχουν;". 

"Φυσικά και συμφωνώ στην πρόταση, είπε ο βουλευτής της ΝΔ. Εγώ δεξιός είμαι. Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ". Διευκρίνισε πάντως ότι δεν τον βρίσκει σύμφωνο η υποχρεωτική στράτευση των γυναικών αλλά συμφωνεί με την εθελοντική.

Αναφερόμενος στα εσωκομματικά είπε ότι "θα πρέπει να προσέξουμε αυτήν την προεκλογική περίοδο να μην βγάλουμε τα μάτια μας μεταξύ μας, γιατί θα τα βρούμε όλα μπροστά μας. Όποιος κερδίσει θα παμε όλοι μαζί του. Όλοι ΝΔ είμαστε, και θα είμαστε όλοι ΝΔ και μετά τη 10η Ιανουαρίου". 

Επέκρινε πάντως τους κ. Στυλιανίδη και Γιακουμάτο "επειδή μας λένε νεοφιλελεύθερους εμένα και τον Κυριάκο".

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιαδη ο κ. Στυλιανίδης "προετοιμάζεται για γραμματέας του κόμματος αν βγει ο κ Μεϊμαράκης και δεν επιτρέπεται να λεει τέτοια πράγματα". 

Ο βουλευτής σημείωσε ακόμη ότι ο κ. Γιακουμάτος δεν είναι δυνατόν να δηλώνει ότι ο ίδιος θέλει να επιστρέψει η χώρα στη δραχμή, όταν προχώρησε σε μεταρρυθμίσεις ως υπουργός ακριβώς για να κρατήσει τη χώρα στο ευρώ.

"Η ΝΔ δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσει το ασφαλιστικό", ξεκαθάρισε ο κ. Γεωργιάδης και κατέληξε στο ότι "ο Τσίπρας κάνει φλερτ στον Λεβέντη για να έχει έτοιμο μαξιλαράκι γιατί δεν αισθάνεται ασφαλής. Η αγάπη στον Λεβέντη δείχνει ανησυχία της κυβέρνησης".