Φιλελεύθερος: Αυξήσεις φαρμάκι δια χειρός Πολάκη-Δωράκι 10% στις πολυεθνικές

Φιλελεύθερος: Αυξήσεις φαρμάκι δια χειρός Πολάκη-Δωράκι 10% στις πολυεθνικές

Με τίτλο κεντρικού θέματος «Αυξήσεις φαρμάκι δια χειρός Πολάκη - Δωράκι 10% στις πολυεθνικές - Διευθετήσεις συμφερόντων προωθεί η κυβέρνηση αδιαφορώντας για τις συνέπειες στους ασφαλισμένους» κυκλοφορεί την Πέμπτη ο Φιλελεύθερος.

* Κυριάκος Μητσοτάκης: Τροχονόμος συμφερόντων η κυβέρνηση

* Ανδρέας Λοβέρδος στον “Φ”: Παράδοξο, περίεργο, επικίνδυνο. Να το πάρουν πίσω

φιλελεύθερος

Διαβάστε ακόμη στον Φιλελεύθερο που κυκλοφορεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου

 - Οι διάλογοι του αίσχους για το Μάτι: "Να καούν, να βάλουν μυαλό"

Μεγάλες οι ευθύνες του κρατικού μηχανισμού. Η διάταξη των εισαγγελέων για το Μάτι περιγράφει ένα «γραφειοκρατικό» χάος που κατάπιε 100 ανθρώπους.

 -Ο «μεγάλος αδελφός» διέταξε τις προσαγωγές

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη παραδέχθηκε ότι οι «προληπτικές» συλλήψεις έγιναν λόγω... δημοσιεύσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

-Μάνφρεντ Βέμπερ: Η Τουρκία δεν έχει θέση στην Ευρώπη

Ο υποψήφιος του ΕΛΚ για τη διαδοχή του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δεσμεύτηκε ότι εάν γίνει πρόεδρος της Κομισιόν θα ζητήσει τη διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων.

- H ύφεση απειλεί και πάλι την Ευρώπη

O OOΣΑ υποβαθμίζει και προειδοποιεί: ξεχάστε τις εποχές των παχιών αγελάδων καθώς η ευρωζώνη παραπαίει, η Ιταλία απειλείται ανοιχτά με ύφεση, η Τουρκία βρίσκεται αντιμέτωπη με ανώμαλη προσγείωση, ενώ ακόμη και η Μ. Βρετανία έχει να παλέψει με το «φάντασμα» του σκληρού Brexit.

-Το Airbnb διχάζει την κοινωνία

Από τη μια όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες ανακαλύπτουν ένα νέο «ελντοράντο» για έσοδα και από την άλλη ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων ξενοδοχειακών μονάδων βλέπουν τα μερίδιά τους να απειλούνται.

-O μισθός τελειώνει στις 19 του μήνα...

Σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ, 3 στα 10 νοικοκυριά είναι υποχρεωμένα να επιβιώσουν με ετήσιο εισόδημα μικρότερο των 10.000 ευρώ.

- Κατεβάζουν τον πήχη για να πετύχει ο διαγωνισμός

Xαμηλώνει τον πήχη της αποτίμησης των προς πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, η κυβέρνηση, προκειμένου να καταστεί δυνατό να περάσουν από πάνω τα όποια τιμήματα υποβληθούν στον επικείμενο δεύτερο διαγωνισμό, κι επομένως να αποφευχθεί ένα νέο ναυάγιο, που θα επανέφερε στο τραπέζι σενάρια υδροηλεκτρικών.

-Η προσφυγική κρίση τελείωσε!

Ετυμηγορία Κομισιόν με το βλέμμα στις ευρωεκλογές. Σύμφωνα με τις χθεσινές ανακοινώσεις και τα επίσημα στοιχεία, τα χειρότερα έχουν περάσει πλέον για τους «28», όμως πρέπει να συνεχιστούν οι δράσεις. Προσπάθεια να σταλεί μήνυμα ότι το αίτιο που εξέθρεψε τους Ορμπαν, Σαλβίνι, Λεπέν δεν υφίσταται πλέον.

- Ανακατατάξεις στη λίστα των πλουσίων του πλανήτη

Ο θαυμαστός κόσμος των δισεκατομμυριούχων Μικρότερη κατά... 55 μέλη η λίστα των 2.153 Κροίσων.

-To πνεύμα του Κρόιφ οδηγεί τον νέο μεγάλο Άγιαξ

“Οι ιπτάμενοι Ολλανδοί” αλλάζουν πάλι το ποδόσφαιρο

- Ύμνος στην τέχνη από το καλλιμάρμαρο έως την Άνδρο στο Ίδρυμα Γουλανδρή

Ελ Γκρέκο, Σεζάν, Μπονάρ, Μονέ, Καντίνσκι, Κλέε, Μπρακ, Μπέικον είναι μόνο μερικά από τα λαμπερά ονόματα που περιλαμβάνει η θρυλική συλλογή του ζεύγους Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή. Σε λιγότερο από οκτώ μήνες, με τα εγκαίνια να πραγματοποιούνται την 1η Οκτωβρίου, πρόκειται να χαρούμε από κοντά τη συλλογή του εφοπλιστικού ζεύγους στο νέο μεγάλο μουσείο της χώρας.