Φιλελεύθερος: Ασφαλιστικό Laissez – Faire

Φιλελεύθερος: Ασφαλιστικό Laissez – Faire

Με τίτλο κεντρικού θέματος «Ασφαλιστικό Laissez – Faire. Πόση σύνταξη αναλογεί στις νέες εισφορές» κυκλοφορεί σήμερα Δευτέρα ο Φιλελεύθερος.

«Διάλεξε εσύ τη σύνταξη σου, μπορείς». Αυτό είναι το στίγμα της νέας ασφαλιστικής μεταρρύθμισης με την οποία δίνεται για πρώτη φορά η δυνατότητα σε χιλιάδες επαγγελματίες να μην είναι 100% εξαρτημένοι από το κράτος, και να επιλέγουν ελεύθερα ο ίδιοι τι θα πληρώνουν στο Δημόσιο και τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες για να καθορίζουν το ύψος της μελλοντικής τους σύνταξης. Οι κερδισμένοι του νέου ασφαλιστικού. Αναλυτικά παραδείγματα.

f

Διαβάστε ακόμη στον Φιλελεύθερο:

-Ασφαλής αγκαλιά για 4.000 ασυνόδευτα προσφυγόπουλο

Ολοκληρωμένο σχέδιο από την κυβέρνηση με την Ειρήνη Αγαπηδάκη και τον Απόστολο Δοξιάδη στην πρώτη γραμμή. «Κανένα παιδί μόνο του» η απάντηση ανθρωπιάς του Κυριάκου Μητσοτάκη στο νέο «όχι» των Ευρωπαίων που επιμένουν να επιδεικνύουν μηδενική αλληλεγγύη ακόμα και στο θέμα της κατανομής σε όλες τις χώρες της Ενωσης των ασυνόδευτων που βρίσκονται στη Ελλάδα.

-Βία κατά των γυναικών: Ένα έγκλημα διαρκείας στον 21ο αιώνα

Εκατομμύρια γυναίκες θύματα σε όλο τον κόσμο. Σοκάρουν τα στοιχεία. Η κατάσταση στην Ελλάδα και τις αναπτυγμένες χώρες της Δύσης. Γράφουν και μιλούν:

Μαρία Συρεγγέλα, Γενική Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων.

Θεοδοσία Ταντάρου-Κρίγγου, πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών για θέματα Ισότητας


-Τέλος στην ομηρία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Πολιτική σταθερότητα εξασφαλίζει το νέο Σύνταγμα. Ψηφίζονται σήμερα οι αναθεωρητέες διατάξεις για ΠτΔ, ψήφο αποδήμων, νόμο περί ευθύνης υπουργών κ.α

-Γυρίζουν την πλάτη στον i-Syriza- Δεν γράφονται νέα μέλη

Άπιαστος ο στόχος των 180.000 νέων μελών που έθετε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

Η εικόνα των μετεκλογικών δημοσκοπήσεων είναι ξεκάθαρη και αναμφισβήτητη. Το πρώην κυβερνών κόμμα βρίσκεται σε στρατηγικό αδιέξοδο. Η Κουμουνδούρου αδυνατεί να επιβάλει την ατζέντα της, κυρίως επειδή δεν έχει αποφασίσει τι είδους αντιπολίτευση θέλει να ασκήσει...

-Κυριαρχία της Φώφης σε ένα κόμμα αδειανό πουκάμισο

Οι 50 αποχρώσεις του... πράσινου. Με κατηγορίες για μεθοδεύσεις από τη μία πλευρά και απειλές περί διαγραφών από την άλλη ολοκληρώθηκε ένα συνέδριο που για πολλούς από τους συμμετέχοντες εξελίχθηκε σε «παρωδία».

-Συνομιλίες στη σκιά των... γεωτρύπανων

Συνάντηση Αναστασιάδη - Ακιντζί με τον γ.γ. του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στο Βερολίνο, την ώρα που τέσσερα τουρκικά σκάφη παραβιάζουν κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο εκλεκτός της Αγκυρας, Ερσίν Τατάρ, δηλώνει ότι οι μόνες επιλογές είναι είτε «τα δύο κράτη εντός της Ε.Ε.» είτε το «βελούδινο διαζύγιο»…

-Ενας υποψήφιος που μπορεί να απειλήσει την ηγεμονία του Ντόναλντ Τραμπ

Ο Μπλούμπεργκ στην αρένα Δημοκρατικών! Ο δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας, πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και ιδρυτής μιας μιντιακής αυτοκρατορίας, ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του, τινάζοντας παράλληλα στον... αέρα την μπάνκα των διαφημίσεων, καθώς αγόρασε τηλεοπτικό χρόνο αξίας 31 εκατ. δολαρίων για την τρέχουσα εβδομάδα

-Τελειώνουμε με το Brexit πριν από τα Χριστούγεννα!

Την ώρα που οι Εργατικοί και ο Τζέρεμι Κόρμπιν δεν ξεκαθαρίζουν τη στάση τους στο επίμαχο θέμα και αναφέρονται σε ένα γενικό (και τολμηρό) πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, ο νυν πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα και για την ώρα οι δημοσκοπήσεις τον δικαιώνουν

-Ήττα του Πεκίνου στις εκλογές στο Χονγκ Κονγκ

Oι κάλπες -όπως έδειχναν τα αποτελέσματα στο ένα τρίτο περίπου των διαμερισμάτων- έστειλαν ένα σαφές μήνυμα αποδοκιμασίας προς το Πεκίνο και ένα εξίσου ηχηρό προς την πλευρά των αντικαθεστωτικών, που διαπιστώνουν ότι ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού είναι στο πλευρό τους.

-Δεν… πέφτει το οχυρό των 900 μονάδων

Το βασικό συμπέρασμα από τα αποτελέσματα εννεαμήνου είναι ότι οι ελληνικές τράπεζες συνεχίζουν την εξυγίανση των ισολογισμών τους και τη βελτίωση της λειτουργικής κερδοφορίας, ενώ στο τραπέζι βρίσκονται και νέες προτάσεις μετά τον «Ηρακλή»

-Στην εβδομάδα οι αποφάσεις για το μέρισμα

Στο τραπέζι διάφορα σενάρια και στο τέλος θα επιλεγεί το καλύτερο δυνατό. Κορυφαίος παράγοντας πάντως του υπουργείου Οικονομικών δηλώνει ότι «θα επιλεγεί μία λύση που θα δίνει ανάσα σε συγκεκριμένες ευάλωτες κοινωνικές ομάδες».

-Σάρκα και οστά παίρνει ο αγωγός TAP

Η κατασκευή του έργου ολοκληρώθηκε, μέσα στο 2020 ξεκινά η εμπορική του λειτουργία, με στόχο να μεταφέρει ποσότητες 10 δισ. κυβικών μέτρων αερίου τον χρόνο από το Αζερμπαϊτζάν και άλλες πηγές, μέσω της Β. Ελλάδας, προς την Ευρώπη, προκειμένου να συμβάλει στην απεξάρτηση της ευρύτερης περιοχής από τη ρωσική Gazprom

-Επαθλο για δύο η πρωτιά

Ο ΠΑΟΚ έπιασε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας, ανεβάζοντας στροφές πριν από την κυριακάτικη μάχη της φωτιάς

 - Φλαμένγκο: Τα ευλογημένα γένια του Γκαμπιγκόλ

Ο «αντι-Μήτρογλου», από «ρουσφέτι του Νεϊμάρ επειδή έχει σχέση με την αδελφή του» και «χαμένο ταλέντο», έγινε θρύλος!


-Σάκαρα: Ενα μουσείο όλη η ανασκαφή

Είναι η πρώτη φορά που οι επιστήμονες θεωρούν πως ίσως έχουν ανακαλύψει μούμιες από μικρά λιοντάρια, στη νεκρόπολη ιερών ζώων, κοντά στις πυραμίδες της Γκίζας, έξω από τον Κάιρο.

-Γιορτή για τους μικρούς σινεφίλ

Αφιερωμένη στα παιδιά και τους εφήβους είναι η 22η κινηματογραφική διοργάνωση που ξεκινά το ερχόμενο Σάββατο με ταινίες από 59 χώρες και την «Κάμερα Ζιζάνιο»

-Παρηγοριά και λύτρωση του αρχαίο δράμα

Η Τζούλη Σούμα μιλάει στον «Φ» για τη «Μήδεια» που παρουσιάστηκε πριν από δύο χρόνια στο Εθνικό Θέατρο της Χάγης και ανεβαίνει τώρα στις «Ροές»

-Ζωγραφίζοντας σε χειροποίητους «καμβάδες»

Ο Γιάννης Φαιτάκης «μετέγραψε» ζωγραφική σπουδαίων δημιουργών σε ταπισερί, δίνοντας μια σειρά από μνημειακά έργα των Τσαρούχη, Βασιλείου, Νικολάου, Μόραλη, Γκίκα και Σπυρόπουλου