Επιμένει ο Πολάκης για τους «δοσίλογους» παρά το άδειασμα από τον Τσίπρα

Επιμένει ο Πολάκης για τους «δοσίλογους» παρά το άδειασμα από τον Τσίπρα

Τη θέση που εξέφρασε την προηγούμενη εβδομάδα από το βήμα της Βουλής περί «δοσιλόγων της Δεξιάς» καθώς και πως οι Κολοκοτρώνης και Μακρυγιάννης ανήκαν στην «προοδευτική δημοκρατική αριστερή» παράταξη επανέλαβε ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook, «απαντώντας» στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σε συνέντευξή του είχε πάρει αποστάσεις από τα λεγόμενα του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Αναλυτικότερα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε σχετικά με τις αναφορές Πολάκη, αναφέροντας πως «δεν θεωρώ ότι η Νέα Δημοκρατία είναι παράταξη δοσιλόγων, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η παράταξη του Κουφοντίνα», απάντησε ο κ. Τσίπρας, συμπληρώνοντας ότι «στη Βουλή πολλές φορές και στον πολιτικό διάλογο, όταν η πολιτική αντιπαράθεση είναι σκληρή ακούγονται και υπερβολές».

Ωστόσο, η στάση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δεν φάνηκε να συγκινεί τον κ. Πολάκη, ο οποίος λίγη ώρα αργότερα, με ανάρτησή του στο Facebook, επανέλαβε την άποψή του πως στην Ελλάδα, η παράταξη της Αριστεράς είχε «Κολοκοτρώνηδες» και «Μακρυγιάννηδες», ενώ η δεξιά παράταξη «μαυραγορίτες και δοσιλόγους».

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Να το ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ για να τελειώνουμε με τις «παρανοήσεις»:

Η ιστορία της Ελλάδας μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους είναι η ιστορία της πάλης δυο παρατάξεων.

Της προοδευτικής δημοκρατικής αριστερής που εξέφραζε την κοινωνική πλειοψηφία ΚΑΙ της συντηρητικής ,δεξιας και ακροδεξιας που εξέφραζε την εκάστοτε μειοψηφία των εκμεταλλευτών και της ολιγαρχίας.

Η πρώτη ειχε Κολοκοτρωνηδες,Μακρυγιαννηδες ,αγωνιστές της εθνικής ανεξαρτησίας και των εργατικών δικαιωμάτων, Βελουχιωτηδες, 114, Πολυτεχνείο, Αλλαγή

Η δεύτερη φτιάχτηκε από τους κοτζαμπασηδες τους Τουρκοκρατίας και σε αυτήν βρήκαν καταφύγιο,από μαυραγορίτες και δοσιλογους μέχρι υπόκοσμο των Γκοτζαμανηδων και χουντικούς!!

Τέλεια και παύλα !

Η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει!».