«Έφυγε» ο εκδότης της εφημερίδας «Το Φως»,  Θεόδωρος Νικολαΐδης

«Έφυγε» ο εκδότης της εφημερίδας «Το Φως», Θεόδωρος Νικολαΐδης

Ο Θεόδωρος Νικολαΐδης, ιδρυτής της εφημερίδας «Φως των ΣΠΟΡ» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών.

Ο κ. Νικολαΐδης υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της ελληνικής δημοσιογραφίας, αθλητικής και μη. Πέρσι είχε βραβευθεί για την προσφορά του από το ίδρυμα «Μπότση».

Στις 11 Απριλίου 1955, κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο της εφημερίδας «Αθλητικόν Φως», η οποία μετονομάστηκε σε «Φως των Σπορ» και κυκλοφορεί μέχρι σήμερα. Ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Ολυμπιακό και είχε τέτοια αποδοχή, αφού αποκαλείται «το ευαγγέλιο», ωστόσο, σταδιακά κέρδισε τον σεβασμό ακόμα και των οπαδών αντιπάλων ομάδων. 

Ο ΠτΔ εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκδότη της εφημερίδας «Το Φως» Θόδωρου Νικολαϊδη

Με την οικογένεια του Θόδωρου Νικολαϊδη εκδότη της εφημερίδας «Το Φως» ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή πλήρης ημερών, επικοινώνησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και τους εξέφρασε τα συλλυπητήριά του.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μίλησε με τις κόρες του εκλιπόντος τη Μαρία και την Όλγα, εκφράζοντας την συμπαράστασή του στην οικογένεια, ενώ εξήρε την καταλυτική παρουσία του Νικολαϊδη στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας.