«Βράζει» η Βόρεια Ελλάδα για τη Συμφωνία των Πρεσπών - Αποδοκιμάστηκε ο Γ.Γ. του ΥΠΕΣ

«Βράζει» η Βόρεια Ελλάδα για τη Συμφωνία των Πρεσπών - Αποδοκιμάστηκε ο Γ.Γ. του ΥΠΕΣ

Συνεχίζονται οι αποδοκιμασίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε ολόκληρη την Ελλάδα με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ, στην οποία μεταξύ άλλων παραχωρείται στη γείτονα χώρα η «μακεδονική» γλώσσα και εθνικότητα.

Αυτή τη φορά, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Κώστας Πουλάκης ήταν ο αποδέκτης της γενικής δυσαρέσκειας που επικρατεί κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο Κώστας Πουλάκης βρέθηκε στο Κιλκίς για να μιλήσει για τις αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά συνάντησε τις οργισμένες αντιδράσεις κατοίκων της πόλης που τον περίμεναν με ελληνικές σημαίες στα χέρια.

«Δοσίλογοι, όλη η Ελλάδα σας κράζει και δεν λέτε τίποτα και εσείς το το χαβά σας», «είστε ανεπιθύμητος να πάτε στην Αθήνα», «γιατί μπήκες από την πίσω πόρτα;» ήταν ορισμένα από όσα είπαν οι οργισμένοι διαδηλωτές στον Κώστα Πουλάκη.

Αποδοκιμασίες και για τον Τάσο Πετρόπουλο

Με αποδοκιμασίες και συνθήματα υποδέχθηκαν τον Υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο, στο Αργος.

Όπως αναφέρει το argolikeseidhseis.gr, έξω από το Εργατικό Κέντρο του Άργους, όπου ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει ο κ. Πετρόπουλος, πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί, αποδοκίμασαν την κυβέρνηση στο πρόσωπο του Υφυπουργού Εργασίας, για την συμφωνία με την ΠΓΔΜ, φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία.

Υπενθυμίζεται πως την προηγούμενη εβδομάδα αντίστοιχες αντιδράσεις έλαβαν χώρα κατά του Παναγιώτη Κουρουμπλή αλλά και της Θεοδώρας Τζάκρη σε δημόσιες εμφανίσεις τους στη Βόρεια Ελλάδα.