Βίντεο από την επίθεση του Ρουβίκωνα με μπογιές στο τουρκικό προξενείο

Βίντεο από την επίθεση του Ρουβίκωνα με μπογιές στο τουρκικό προξενείο

Στη δημοσιότητα έδωσε ο Ρουβίκωνας το βίντεο της επίθεσης κατά του τουρκικού προξενείου επί της λεωφόρου Βασιλέως Παύλου στο Παλαιό Ψυχικό.

Για άλλη μια φορά, τα μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας εμφανίζονται να δρουν ανενόχλητα καθώς όπως φαίνεται στο βίντεο χρησιμοποίησαν αστικό λεωφορείο για να βρεθούν στο σημείο για να ρίξουν τις μπογιές στην είσοδο του προξενείου.

Μετά την επίθεση, τράπηκαν σε φυγή με το αστικό λεωφορείο Α7, το οποίο σταμάτησαν οι αστυνομικοί μπροστά από το ξενοδοχείο President και προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές. Λίγη ώρα αργότερα,  τα τέσσερα μέλη της αντιεξουσιαστικής αφέθηκαν ελεύθερα.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τις 6:50 το απόγευμα, όταν οι αντιεξουσιαστές πέταξαν κόκκινες μπογιές και τρικάκια για να διαμαρτυρηθούν για τις πολεμικές επιχειρήσεις της Τουρκίας στην Αφρίν.

Σημειώνεται ότι στο παρελθόν μέλη του Ρουβίκωνα είχαν πραγματοποιήσει παρόμοιες καταδρομικές επιθέσεις στην πρεσβεία της Τουρκίας στο κέντρο της Αθήνας αλλά και το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή. Πριν από πέντε ημέρες, οι αντιεξουσιαστές πέταξαν τρικάκια στην κατοικία της πρέσβειρας του Ισραήλ.

Φωτογραφίες: Intime News