Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών

Αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις εννιά το βράδυ η κυκλοφορία στην εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών, όπου χιλιάδες οδηγοί είχαν εγκλωβιστεί σε ένα απίστευτο μποτιλιάρισμα, που ξεπερνούσε τις 8 ώρες αναμονής, εξαιτίας της κακοκαιρίας, στο ύψος της Κινέτας λόγω της συσσώρευσης υδάτων, αλλά και φερτών υλικών.

Συγκεκριμένα, στις 20:40 τα συνεργεία της Ολυμπίας Οδού ολοκλήρωσαν τον καθαρισμό του οδοστρώματος στο 60ο χιλιόμετρο της εθνικής Οδού και παρέδωσαν στην κυκλοφορία και το ρεύμα προς Κόρινθο.

Νωρίτερα, η κατολίσθηση στην περιοχή της Κινέτας είχε δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, ενώ σε απόγνωση βρίσκονταν και οι επαγγελματίες οδηγοί που παρέμεναν «καθηλωμένοι» με τα φορτηγά τους στο συγκεκριμένο σημείο για πάνω από οκτώ ώρες, μεταφέροντας μάλιστα ευπαθή προϊόντα.

Σύμφωνα με το tempo24.gr πολλοί εξ αυτών ανέφεραν ότι είχαν ξεκινήσει από τα ξημερώματα για να μεταφέρουν προϊόντα στην Πελοπόννησο και τώρα βράδιασε και παραμένουν ακόμη εκεί.

Στο μεταξύ σε απελπισία βρίσκονται και εκατοντάδες Πατρινοί και Αχαιοί, που είχαν την ατυχία να ξεκινήσουν το ταξίδι και «κόλλησαν» στο δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε μια λωρίδα κυκλοφορίας προς Πάτρα, ώστε να αποσυμφορηθεί η κατάσταση, ωστόσο οι υπεύθυνοι προβληματίζονται για το τι θα συμβεί με μια νέα καταιγίδα και τα φερτά υλικά που παραμένουν διάσπαρτα στην περιοχή.