Απειλεί με «φαραωνικό σχέδιο αντίδρασης» για το τελεσίγραφο Χρυσοχοΐδη

Απειλεί με «φαραωνικό σχέδιο αντίδρασης» για το τελεσίγραφο Χρυσοχοΐδη

Προκλητικό μήνυμα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και προσωπικά κατά του Μ. Χρυσοχοΐδη στέλνει ο Ρουβίκωνας, απειλώντας με... φαραωνικό σχέδιο άμυνας και αντίδρασης εφόσον η Αστυνομία επιχειρήσει να εκκενώσει την κατάληψη ΒΟΞ.

Συγκεκριμένα, περίπου δύο 24ωρα προτού λήξει το τελεσίγραφο που είχε στείλει ο κ. Χρυσοχοΐδης προς τους καταληψίες να εκκενώσουν κτίρια που έχουν καταλάβει, ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει πως «αυτή την περίοδο πέραν της νομικής και πολιτικής υπεράσπισης που ετοιμάζουμε για τις δίκες, οργανώνουμε και τις γενικότερες πολιτικές μας δραστηριότητες».

Και προσθέτει: «Έχουμε ετοιμάσει και ένα...φαραωνικό σχέδιο άμυνας και αντίδρασης σε περίπτωση εισβολής στο ΒΟΞ όπου εμπλέκονται πάρα πολλά άτομα. Επίσης προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς στα μετωπικά σχήματα όπου συμμετέχουμε».

Σημειώνεται πως το «τελεσίγραφο» από πλευράς του υπουργού Προστασίας του Πολίτη λήγει την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, ενώ την Παρασκευή 6η Δεκέμβρίου είναι η επέτειος της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Δείτε την ανάρτηση:

rouvikonas

rouvikonas1