Αλ. Τριανταφυλλίδης: Η συμφωνία με τους Θεσμούς είναι ένας επώδυνος συμβιβασμός

Αλ. Τριανταφυλλίδης: Η συμφωνία με τους Θεσμούς είναι ένας επώδυνος συμβιβασμός

Η συμφωνία με τους εκπροσώπους των θεσμών είναι ένας επώδυνος συμβιβασμός. τόνισε μεταξύ και άλλων ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 «Καλύπτει το 60% των δανειοληπτών, καλύπτει το 25% αυτών που με εισοδηματικά κριτήρια φτάνουν αντικειμενική αξία 170.000€ ως τριμελής, τετραμελής οικογένεια. Δεν είναι όμως αυτό που θέλαμε. Γιατί γίνεται διαπραγμάτευση, γίνεται παζάρι» ανέφερε.

Απευθυνόμενος στους πολίτες και συγκεκριμένα στο Κίνημα κατά των πλειστηριασμών ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλώ και από εδώ, από αυτό το βήμα, το Κίνημα κατά των πλειστηριασμών, που και εγώ το βίωσα δύο χρόνια απολυμένος-άνεργος στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης όπου γινόντουσαν πλειστηριασμοί να παραμείνει ενεργό. Αυτό το Κίνημα να παραμείνει όρθιο και να υπερασπιστεί κάθε άπορο , άνεργο, άστεγο πολίτη. Εμείς θέλουμε τον κόσμο να υπερασπίζεται το δίκιο του. Να είναι στο δρόμο. Ο καθένας στην αποστολή του. Η κυβέρνηση τη δική της ευθύνη, οι βουλευτές στο δικό τους έργο και τα κινήματα στη δική τους ιερή αποστολή» ανέφερε ο κ. Τρανταφυλλίδης .

Ευθύνη της κυβέρνησης είναι να ξεφύγουμε από τη συζήτηση για βοηθήματα , επιδόματα, ενισχύσεις και να οδηγήσουμε το δημόσιο διάλογο στις επενδύσεις, τις νέες δουλειές και τις νέες θέσεις εργασίας, ανέφερε ακόμη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ