Άδ. Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας δεν πρέπει να πάρει την Ελλάδα στο λαιμό του

Άδ. Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας δεν πρέπει να πάρει την Ελλάδα στο λαιμό του

«Ο κ. Τσίπρας απέτυχε παταγωδώς. Τι θα πρέπει να κάνει τώρα; Ή θα υποστεί τις συνέπειες της αποτυχίας του - δυστυχώς για τον ελληνικό λαό - ψηφίζοντας όλα τα μέτρα ή θα παραιτηθεί αμέσως και θα κάνει εκλογές για να αφήσει τον ελληνικό λαό να αποφασίσει ποιος θέλει να διαχειριστεί αυτή τη δύσκολη κατάσταση», ανέφερε ο αντιπρόεδρος και τομεάρχης Άμυνας της Ν.Δ., Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στο Κανάλι της Βουλής.

«Αν ο ελληνικός λαός ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας θα συνεχίσει κανονικά την διαπραγμάτευση ή θα ξεκινήσει από την αρχή. Αν ο ελληνικός λαός ψηφίσει Ν.Δ, ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει αυτό που πρέπει. Τι δεν πρέπει να κάνει ο κ. Τσίπρας; Δεν πρέπει να κάτσει στην καρέκλα χωρίς να κάνει κάτι από τα δύο», σημείωσε ο βουλευτής Β'' Αθηνών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Εάν η διαπραγμάτευση συνεχίσει με τη δύναμη της αδράνειας, παρέλθει η 20η Φεβρουαρίου και δεν έχει προχωρήσει το κλείσιμο της αξιολόγησης, τότε οι πιθανότητες να πάμε στη δραχμή αυξάνονται. Ο κ. Τσίπρας δεν πρέπει να πάρει την Ελλάδα στο λαιμό του. Έπαιξε τα ρέστα του και έχασε. Πρέπει να έχει το θάρρος να επωμιστεί και το κόστος», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης στις δηλώσεις του.