Αδ. Γεωργιάδης για Ρ. Δούρου: "Απίστευτη πρόκληση και σκάνδαλο"

Αδ. Γεωργιάδης για Ρ. Δούρου: "Απίστευτη πρόκληση και σκάνδαλο"

"Πυρά" κατά της κ. Ρένας Δούρου εξαπέλυσε σήμερα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, και υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την αποκάλυψη του liberal.gr για διορισμούς συγγενικών της προσώπων σε θέσεις του δημοσίου.

"Σήμερα ο ιστότοπος liberal.gr αποκάλυψε ότι η κ. Δούρου έχει φροντίσει η οικογένειά της να εισπράττει πέντε μισθούς από το ελληνικό δημόσιο.

Είναι απίστευτη πρόκληση και σκάνδαλο σε μια Ελλάδα που έχει ενάμιση εκατομμύριο ανέργους, η κ. Δούρου να φροντίζει να εκμεταλλεύεται τη θέση της ως Περιφερειάρχης και ως υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για να διασώζει μόνο τα στενά συγγενικά της πρόσωπα" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Προσθέτοντας πως "η Νέα Δημοκρατία που εγώ ονειρεύομαι, τέτοιου είδους θέματα θα τα φέρνει πρώτη στην επικαιρότητα, θα ασκεί τον έλεγχο που πρέπει στην εξουσία και δε θα αφήνει το ΣΥΡΙΖΑ να υποκρίνεται ότι έχει κάποιου είδους ηθικό πλεονέκτημα κι ότι μπορεί να κάνει τέτοια αίσχη χωρίς αυτό να έχει καμία συνέπεια".