Οινοποιείο Τρυφωνίδη: Η οικογενειακή μονάδα που γράφει την ιστορία του Σοχού στα κρασιά της – Πλώρη για 15.000 φιάλες ετησίως

Οινοποιείο Τρυφωνίδη: Η οικογενειακή μονάδα που γράφει την ιστορία του Σοχού στα κρασιά της – Πλώρη για 15.000 φιάλες ετησίως

Με μόλις 6.000-6.500 φιάλες ετησίως, το Οινοποιείο Τρυφωνίδη στον Σοχό Θεσσαλονίκης αποδεικνύει ότι οι μικροί παραγωγοί μπορούν να δώσουν ιδιαίτερα κρασιά με ταυτότητα, ποιότητα και βαθιές ρίζες στην παράδοση. 

Διαβάστε περισσότερα στο mkdn.gr