Με μόλις 6.000-6.500 φιάλες ετησίως, το Οινοποιείο Τρυφωνίδη στον Σοχό Θεσσαλονίκης αποδεικνύει ότι οι μικροί παραγωγοί μπορούν να δώσουν ιδιαίτερα κρασιά με ταυτότητα, ποιότητα και βαθιές ρίζες στην παράδοση.
Διαβάστε περισσότερα στο mkdn.gr
Με μόλις 6.000-6.500 φιάλες ετησίως, το Οινοποιείο Τρυφωνίδη στον Σοχό Θεσσαλονίκης αποδεικνύει ότι οι μικροί παραγωγοί μπορούν να δώσουν ιδιαίτερα κρασιά με ταυτότητα, ποιότητα και βαθιές ρίζες στην παράδοση.
Διαβάστε περισσότερα στο mkdn.gr