Το 2023 ο κύκλος εργασιών της εταιρείας αυξήθηκε κατά 1,6%.
Η BSH Οικιακές Συσκευές διατηρεί την 1η θέση της και επενδύει στο μέλλον με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο σπίτι

Η BSH Οικιακές Συσκευές διατηρεί την 1η θέση της και επενδύει στο μέλλον με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο σπίτι

Το 2023 ο κύκλος εργασιών της εταιρείας αυξήθηκε κατά 1,6%.

Η BSH Οικιακές Συσκευές με αφορμή την παρουσίαση των παγκόσμιων οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου BSH, παρουσιάζει την πορεία και τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας στην Ελλάδα. 

Στην παγκόσμια αγορά, η BSH Home Appliances Group παρουσίασε συνολικό κύκλο εργασιών ύψους 14,8 δις. ευρώ για το 2023 και στόχο να ενισχύσει τη μελλοντική της βιωσιμότητα και ανταγωνιστικότητα μέσω των υψηλών επενδύσεων και δαπανών ρεκόρ στην έρευνα και ανάπτυξη. Η BSH εμφανίζεται αισιόδοξη για το μέλλον, παρά τη δύσκολη χρονιά που πέρασε. «Ακολουθούμε μια στρατηγική προσέγγιση για το μέλλον, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ανάπτυξη καινοτομιών σε προϊόντα, την ενίσχυση της εφοδιαστικής αλυσίδας, καθώς επίσης και την ενεργή υποστήριξη στους πελάτες και συνεργάτες μας» τονίζει ο Dr. Matthias Metz, Chief Executive Officer, BSH. 

Στην ελληνική αγορά, η BSH Οικιακές Συσκευές, αναπτύσσει συνεχώς το χαρτοφυλάκιο των μαρκών και των προϊόντων της με βάση την πλήρη κατανόηση των μεταβαλλόμενων προσδοκιών των καταναλωτών. 

Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας για το 2023 αυξήθηκε κατά 1,6% σε σχέση με το 2022, συνεχίζοντας έτσι να διατηρεί την 1η θέση στην αγορά των οικιακών συσκευών. Το 2023, όπως και το 2022, χαρακτηρίστηκε από αυξητικά ποσοστά και σε αυτό συνέβαλε σημαντικά από πλευράς τεμαχίων στην κατηγορία των ψυγείων και ψυγειοκαταψυκτών και το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με την εξαργύρωση των vouchers που έλαβαν οι δικαιούχοι για την αντικατάσταση παλαιών ενεργοβόρων συσκευών με νεότερες, φιλικές προς το περιβάλλον και ενεργειακά πιο αποδοτικές. 

Ο κ. Γιάννης Γρατσώνης, CEO BSH Οικιακές Συσκευές, χαρακτηριστικά δήλωσε: «Η BSH προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στην καθημερινότητα. Στοχεύουμε στην ικανοποίηση των προσδοκιών και των απαιτήσεων των καταναλωτών και των συνεργατών μας στη λιανική, ακολουθώντας την κατευθυντήρια αρχή μας «Να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής στο σπίτι». 

Γιάννης Γρατσώνης

 Η BSH Οικιακές Συσκευές, διανύει μία περίοδο συγκρατημένης αισιοδοξίας, δεδομένης και της σταδιακής αποκλιμάκωσης του πληθωρισμού. Πιστή στο DNA της εταιρείας, βασικοί πυλώνες λειτουργίας της παραμένουν η ασυμβίβαστη ποιότητα, η τεχνική αρτιότητα, η μέγιστη αξιοπιστία και η ολιστική προσέγγιση στη βιωσιμότητα. Ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές οικιακών συσκευών παγκοσμίως, η BSH στην Ελλάδα και την Κύπρο προσβλέπει στην προσφορά ενός ευρέως φάσματος προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν πραγματικά την ποιότητα ζωής των καταναλωτών.