Κατέθεσε η 14χρονη για τους βιασμούς - Βρέθηκαν βίντεο στο κινητό συλληφθέντα

Κατέθεσε η 14χρονη για τους βιασμούς - Βρέθηκαν βίντεο στο κινητό συλληφθέντα

Κατάθεση, παρουσία παιδοψυχολόγου, έδωσε η 14χρονη που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στη δομή ανηλίκων στο Παλαιό Φάληρο,  μετά από εντολή της ανακρίτριας, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το άτυχο κορίτσι έπεσε θύμα ενός 30χρονου, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί. Παράλληλα, συνελήφθησαν και δύο Έλληνες 24 και 25 ετών που βρέθηκαν στο ίδιο ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο.

Και οι τρεις θα βρεθούν ενώπιον της 31ης ανακρίτριας στις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 24 Μαρτίου, καθώς η Εισαγγελία πρωτοδικών έχει ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος των τριών ανδρών που φέρονται να κακοποιούσαν σεξουαλικά 14χρονη μαθήτρια, που διαμένει σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας.

Η δημόσια τηλεόραση μετέδωσε ακόμα ότι στο κινητό του 24χρονου βρέθηκαν βίντεο με την 14χρονη είτε σε προκλητικές πόζες, είτε σε πράξεις ερωτικού περιεχομένου με το τέταρτο άτομο που διαφεύγει της σύλληψης.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκονται τα κινητά και των τριών συλληφθέντων για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Στα ίχνη τους βρέθηκαν οι Αρχές μετά την καταγγελία που έκανε η κοινωνική λειτουργός του ιδρύματος όταν ενημερώθηκε από φίλη της 14χρονης, στην οποία είχε μιλήσει για όλα.

Ύστερα από συνεννόηση με την φίλη της, κλείστηκε το ραντεβού - παγίδα με τον 30χρονο στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, εκεί όπου τελικά συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας.

Η 14χρονη επέστρεψε στη δομή φιλοξενίας το πρωί της Δευτέρας 20 Μαρτίου, αφού πέρασε ολόκληρο το βράδυ με τους τρεις άνδρες στο ξενοδοχείο του Μεταξουργείου, αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε και πάλι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν είχαν εκδοθεί αρκετές ανακοινώσεις για να εντοπιστούν τα ίχνη της, καθώς έφευγε συνεχώς από το ίδρυμα και επέστρεφε μετά από μικρά χρονικά διαστήματα.

Διαβάστε ακόμα:

Εξέδιδαν 14χρονη που διαμένει σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων στη Ν. Σμύρνη

Δ. Μιχαηλίδου για 14χρονη: Εστιάζουμε στην υγεία και στην ασφάλεια της