Άγιος Δημήτριος: Οπαδικά κίνητρα πίσω από την συμπλοκή ανηλίκων σε εμπορικό κέντρο

Άγιος Δημήτριος: Οπαδικά κίνητρα πίσω από την συμπλοκή ανηλίκων σε εμπορικό κέντρο

Συμπλοκή ατόμων που οδήγησε σε τραυματισμούς τριών ανήλικων σημειώθηκε έξω από εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο χτες (31.03.2023) το βράδυ και σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, τα κίνητρα φαίνεται ότι ήταν οπαδικά.

Πιο αναλυτικά δύο ομάδες ατόμων, από 10 άτομα η καθεμιά, ενεπλάκησαν έξω από το εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κρατούσαν τσεκούρια και σφυριά.

Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις ανήλικοι. Ένας 17χρονος, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ οι άλλοι δυο, ένας 16χρονος και ένας 14χρονος, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Σε 3 προσαγωγές ανηλίκων αλβανικής καταγωγής προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

«Ήρθαν κάποια παιδιά από άλλες περιοχές και είχαν θέματα με κάποια άλλα παιδιά από εδώ. Φώναξαν πολλά άτομα για να παίξουν ξύλο μεταξύ τους χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο, απλά επειδή τους κοίταζαν περίεργα», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στην ΕΡΤ.

«Μάθαμε ότι ήρθαν κάποια παιδιά από το μετρό με σφυριά και βαριοπούλες. Σχετικά με τον λόγο της συμπλοκής έχουν ακουστεί διάφορα αλλά δεν ξέρω ακριβώς» είπε ένας άλλος, περιγράφοντας όσα συνέβησαν.