ΓΔ: 899,90 2,35 (0,26 %)

Τζίρος: 83,99 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 1991η
Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021

ΓΔ: 899,90 2,35 (0,26 %)

Τζίρος: 83,99 εκατ. €   RT

T&T Clean: Σύμμαχος των επιχειρήσεων στην προστασία από τον covid-19

T&T Clean: Σύμμαχος των επιχειρήσεων στην προστασία από τον covid-19

Εν μέσω της πανδημίας, και με δεδομένο πλέον ότι οι απειλές που συνιστά για τη υγεία και τη ζωή μας θα βρίσκονται «κοντά μας» για πολύ καιρό, η διαμόρφωση ενός αισθήματος ασφάλειας αναδεικνύεται σε κυρίαρχη προϋπόθεση. Στην καθημερινότητα και ιδιαίτερα στο περιβάλλον των μετακινήσεων σε διαφορετικούς χώρους, η επίτευξη συνθηκών μέγιστης υγειονομικής ασφάλειας γίνεται καθοριστικής σημασίας.

Το τελευταίο διάστημα, στο πεδίο αυτό ξεχωρίζει η παρουσία της Τ&T Clean. Πρόκειται για μια εταιρεία με ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών, που έχοντας στελεχωθεί με έμπειρα στελέχη στο χώρο, κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να καταξιωθεί απέναντι στον ανταγωνισμό

Aπευθύνεται σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις που επιδιώκουν να εφαρμόσουν υψηλές προδιαγραφές υγειονομικής ασφάλειας. Μεταξύ των προϊόντων αυτών ξεχωρίζουν είναι:

CACHAN ΑΟΣΜΟ ΒΑΚΤΗΡΙΟΚΤΟΝΟ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Είναι ένα άοσμο αντιβακτηριδιακό σαπούνι χεριών υψηλής ποιότητας και είναι κατάλληλο για χρήση σε περιπτώσεις στις οποίες η τήρηση υψηλών συνθηκών υγιεινής είναι απαραίτητη. Ιδιαίτερη εφαρμογή μπορεί να έχει σε κουζίνες, στην προετοιμασία φαγητού, στην ιατροοφαρμακευτική κλπ. Προσφέρεται σε συσκευασία: 5 λίτρων και διασφαλίζει προστασία ως και 99,9% από μικρόβια.

SPRINGCLEAN ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΑΝΙΟΥ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ

Πρόκειται για ένα αντιβακτηριακό καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων, αρωματισμένο με αιθέρια έλαια (πορτοκάλι), κατάλληλο για τον καθαρισμό όλων των σκληρών επιφανειών σε αποχωρητήρια, μπάνια και τουαλέτες. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την αφαίρεση λίπους και υπολειμμάτων σαπουνιού. Προσφέρεται σε συσκευασίες των 5 λίτρων και 750 ml.

ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ (E-50)

Είναι ένα υπερσυμπυκνωμένο απολυμαντικό γενικής χρήσης, με βαλβίδα δοσομέτρησης, χωρίς άρωμα. Θεωρείται ιδανικό για καθημερινό καθάρισμα & απολύμανση επιφανειών που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα και είναι επίσης πολύ οικονομικό στη χρήση. Προσφέρεται σε συσκευασία 1 λίτρου και έχει πιστοποίηση: EN 14675 / EN1276 / EN13704 / EN1650.

ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (Ε-40)

Το ισχυρό υπερσυμπυκνωμένο ό καθαριστικό και λιποκαθαριστικό Ε-40, είναι ιδανικό για επιφάνειες μαζικής εστίασης και το καθημερινό καθάρισμα επιφανειών που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, ενώ χάρη στη βαλβίδα δοσομέτρησης, είναι ιδιαίτερα οικονομικό στη χρήση. Προσφέρεται σε συσκευασία 1 λίτρου.

POLARGEL ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ GEL ΧΕΡΙΩΝ

Πρόκειται για υγρό αντισηπτικό χεριών (gel) σε συσκευασία 4 λίτρων. Προστατεύει από το 99,9% των μικροβίων και έχει πιστοποίηση από το ΕΟΦ.

Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στο Κορωπί όπου λειτουργεί και εκθεσιακός χώρος.