7ος χρόνος, ημέρα 2093η
Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021

Τα απόνερα της Ελλάκτωρ χτυπάνε τη Reds

Τα απόνερα της Ελλάκτωρ χτυπάνε τη Reds

Tη Reds χτυπούν τα απόνερα της Ελλάκτωρ, καθώς η γενική συνέλευση της εταιρίας ανάπτυξης ακινήτων, ψήφισε, σήμερα, υπέρ της μη απαλλαγής των ευθυνών των μελών του προηγούμενου διοικητικού συμβουλίου, όπου διευθύνων σύμβουλος ήταν ο Γ.Μωραϊτης. 
Η απόφαση αυτή ελήφθη, όπως ανέφερε, η διοίκηση της εισηγμένης, επειδή ο όμιλος Ελλάκτωρ έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη για υπόθεση σύναψης σύμβασης που αφορά τη Reds. Με στόχο να διασφαλιστεί η διαφάνεια, όπως ανέφερε η διοίκηση της Reds, και ωσότου η δικαιοσύνη αποφασίσει επί της αγωγής κατά της προηγούμενης διοίκησης που έχει υποβληθεί, αποφασίστηκε η μη απαλλαγή των ευθυνών της προηγούμενης διοίκησης.

Όσον αφορά τα projects της εταιρείας, στη γενική συνέλευση έγινε γνωστό ότι προχωρούν οι εργασίες αναβάθμισης της μαρίνας Αλίμου, όπου έχουν, ήδη, δημιουργηθεί χώροι πάρκινγκ, έχουν διαμορφωθεί οι προβλήτες και υλοποιείται σειρά έργων εξωραϊσμού με στόχο την αποτύπωση της τελικής αρχιτεκτονικής μελέτης. 
Επίσης, στο Cambas Project, τον εμπορικό πολυχώρο που σχεδιάζει η Reds, μέχρι τον Οκτώβριο θα έχει ολοκληρωθεί η επικαιροποίηση του master plan της επένδυσης ύψους 200 εκατ. ευρώ, η οποία έχει ορίζοντα ολοκλήρωσης την πενταετία.