ΓΔ: 827,06 2,04 (0,25 %)

Τζίρος: 49,44 εκατ. €   RT

7ος χρόνος, ημέρα 1955η
Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021

ΓΔ: 827,06 2,04 (0,25 %)

Τζίρος: 49,44 εκατ. €   RT

Spotify: Οι εργαζόμενοι μας θα μπορούν να εργάζονται από όπου θέλουν μετά την πανδημία

Spotify: Οι εργαζόμενοι μας θα μπορούν να εργάζονται από όπου θέλουν μετά την πανδημία

Η Spotify είναι η τελευταία εταιρεία τεχνολογίας που υιοθετεί ένα ευέλικτο μοντέλο εργασίας, καθώς έδωσε την επιλογή στο προσωπικό της να εργάζεται από όπου επιθυμεί ακόμα και μετά το πέρας της πανδημίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNBC, η μεγαλύτερη εταιρεία διαδικτυακών μουσικών υπηρεσιών συνεχούς ροής προσαρμόζεται στο μοντέλο «Εργασία Από Οπουδήποτε», το οποίο θα επιτρέπει στους υπαλλήλους να επιλέγουν εφόσον το επιθυμούν να εργάζονται στο γραφείο ή από το σπίτι με πλήρες ωράριο, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να υιοθετούν κατά καιρούς μία από τις δύο επιλογές.

Επίσης, υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία όσον αφορά το πού μπορεί να βρίσκεται η κατοικία του εργαζόμενου, καθώς σύμφωνα με την εταιρεία η επιλογή πόλης ή και χώρας είναι ελεύθερη.

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειάς μας για "Δυναμικό Χώρο Εργασίας", αναθεωρούμε τους χώρους γραφείων μας σε όλο τον κόσμο για να ενισχύσουμε τη βιωσιμότητα, την ευελιξία και την ευεξία και να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι υπάλληλοί μας, ανεξάρτητα από την ικανότητα ή την κατάσταση, μπορούν να εργαστούν άνετα και αποτελεσματικά», έγραψε η εταιρεία σε ανάρτησή της σε blog.

Σημειώνεται ότι και η Salesforce ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα επιτρέψει στους υπαλλήλους της να επιλέξουν αν θέλουν να γυρίσουν στο γραφείο, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «το ωράριο εργασίας 09:00 με 17:00 έχει πεθάνει».