Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019, 10:37
Τελευταία ενημέρωση: 11:16

-A +A

Μυτιληναίος: Προς έκδοση ομολογιών 500 εκατ. ευρώ

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019, 10:37
Τελευταία ενημέρωση: 11:16
Μυτιληναίος: Προς έκδοση ομολογιών 500 εκατ. ευρώ
-A +A

Στην έκδοση και διάθεση ομολογιών ονομαστικής αξίας 500 εκατ. ευρώ, με λήξη το 2024, υπό την επιφύλαξη των συνθηκών της αγοράς και της ζήτησης, προτίθεται να προβεί η άμεση θυγατρική της Μυτιληναίος, με έδρα στο Λουξεμβούργο, Mytilineos Financial Partners SA.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα κεφάλαια που θα αντληθούν από την Έκδοση θα διατεθούν για τη χρηματοδότηση γενικών εταιρικών σκοπών και την καταβολή των προμηθειών και εξόδων της Έκδοσης. Δεν δύναται να διασφαλιστεί ότι η Έκδοση θα έχει το προαναφερθέν μέγεθος ή ότι θα πραγματοποιηθεί.

Σε σχέση με την Έκδοση, οι Citigroup Global Markets Limited, HSBC Bank plc και J.P. Morgan Securities plc θα ενεργήσουν ως Ενεργοί Συνδιαχειριστές του Βιβλίου Προσφορών (Joint Physical Bookrunners), οι Credit Suisse Securities (Europe) Limited, Goldman Sachs International και Nomura International plc θα ενεργήσουν ως Συνδιαχειριστές του Βιβλίου Προσφορών (Joint Bookrunners) και οι Alpha Bank A.E., Eurobank Ergasias S.A. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. και Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. θα ενεργήσουν ως Επικεφαλής Διαχειριστές (Lead Managers). Η παρουσίαση θα ξεκινήσει στην Αθήνα στις 18 Νοεμβρίου 2019.

 

-A +A

Ροή Ειδήσεων

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020
Σελίδα με όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλέστερα Άρθρα