Η ΘΕΣγάλα μπαίνει στα καταστήματα Αττικής της Σκλαβενίτης

Η ΘΕΣγάλα μπαίνει στα καταστήματα Αττικής της Σκλαβενίτης

Συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης ξεκινά ο Θεσσαλικός Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, σε μια προσπάθεια να αυξήσει τα σημεία πώλησης των προϊόντων της. Συγκεκριμένα, η συνεργασία έχει ξεκινήσει από τις αρχές Απριλίου και αφορά αρχικά τη διάθεση γάλακτος ΘΕΣγάλα της γνωστής αλυσίδας στο νομό Αττικής, έχοντας σκοπό τη δημιουργία ενός νέου ανταγωνιστικού σχήματος στον χώρο της λιανικής τροφίμων.

Ο ΘΕΣγάλα είχε ήδη προχωρήσει σε μια νέα στρατηγική συνεργασίας με τον Όμιλο Σκλαβενίτη στη Θεσσαλία τον Δεκέμβριο 2019, αναγνωρίζοντας τη συνεχή υποστήριξη του Ομίλου σε άλλες Ελληνικές επιχειρήσεις και που είχε ως στόχο την αυξημένη ζήτηση των προϊόντων του διευρύνοντας παράλληλα το δίκτυο πώλησής τους.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ΘΕΣγάλα, η συνεργασία με τον όμιλο Σκλαβενίτη αποτελεί ορόσημο στην μέχρι τώρα ριζική αναδιάρθρωση που κάνει ο Συνεταιρισμός, ενώ διευκολύνει τους καταναλωτές να αγοράσουν το συνεταιριστικό γάλα διευρύνοντας ή υποκαθιστώντας, όπου χρειάζεται, τα σημεία πώλησης των αυτόματων πωλητών γάλακτος της εταιρείας.

Με γνώμονα τη νέα στρατηγική του και πιο συγκεκριμένα την ενίσχυση των καναλιών διανομής του, ο Συνεταιρισμός μεριμνά ώστε να φέρει τους παραγωγούς του, ένα βήμα πιο κοντά στον καταναλωτή, αγοράζοντας τα αγαπημένα Θεσσαλικά προϊόντα από τα ράφια των supermarkets.

Θυμίζουμε ότι ο όμιλος Σκλαβενίτη, αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα λιανεμπορίου στην Ελλάδα και αριθμεί 497 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.