Η Grecotel ανακοινώνει το άνοιγμα επιπλέον 10 ξενοδοχείων

Η Grecotel ανακοινώνει το άνοιγμα επιπλέον 10 ξενοδοχείων

Το άνοιγμα 10 ξενοδοχειακών μονάδων σε Κρήτη, Κέρκυρα, Χαλκιδική, Αθήνα και Αλεξανδρούπολη ανακοίνωσε η Grecotel, ενώ υπενθυμίζεται πως στις 15 Μαΐου είχε προηγηθεί η ανακοίνωση για την επαναλειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων σε Πελοπόννησο, Σούνιο και Μύκονο.

Αναλυτικότερα, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας:

Η Grecotel, συνεπής στο σχεδιασμό της, ανακοινώνει το άνοιγμα περαιτέρω 10 ξενοδοχειακών μονάδων σε Κρήτη, Κέρκυρα, Χαλκιδική, Αθήνα και Αλεξανδρούπολη:

- Grecotel Amirandes, Ηράκλειο, Κρήτη στις 3 Ιουλίου 2020

- Grecotel Creta Palace, Ρέθυμνο, Κρήτη στις 10 Ιουλίου 2020

- Grecotel Caramel, Ρέθυμνο, Κρήτη στις 15 Ιουλίου 2020

- Grecotel Meli Palace, Λασίθι, Κρήτη στις 3 Ιουλίου 2020

- ΝΕΟ Grecotel Margo Bay, Κασσάνδρα, Χαλκιδική στις 10 Ιουλίου 2020

- Grecotel Daphnila Bay, Δασιά, Κέρκυρα στις 4 Ιουλίου 2020

- NEO Gelina Resort, Αχαράβη, Κέρκυρα στις 10 Ιουλίου 2020

- Grecotel Vouliagmeni Suites, Αττική Ριβιέρα, Αθήνα στις 3 Ιουλίου 2020

- Grecotel Astir, Αλεξανδρούπολη στις 15 Ιουνίου 2020

- Grecotel Egnatia, Αλεξανδρούπολη στις 15 Ιουνίου 2020

Οι άνθρωποι της Grecotel σχεδίασαν με έμπνευση και προτείνουν ένα νέο τρόπο διακοπών στη φύση και τη θάλασσα, ήσυχο και ασφαλή.

Μέσα στις μεγάλες εκτάσεις των resorts με το πρόγραμμα «Καλοκαίρι στη Θάλασσα», κάθε δωμάτιο συνοδεύεται από την ομπρέλα του στη θάλασσα ή τις πισίνες. Τα πάντα φροντίζονται από απόσταση με ειδικά ωράρια και διαδρομές. Η χαρά του φαγητού προσφέρεται 100% υπαίθρια σε συνδυασμούς μπουφέ, family style και self service.

Τα πακέτα και οι προσφορές μας είναι ειδικά σχεδιασμένα με γνώμονα την ασφάλεια. Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας grecotel.com/ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η Grecotel ανακοίνωσε στις 15 Μαΐου το άνοιγμα των ξενοδοχείων της σε Πελοπόννησο, Σούνιο και Μύκονο και συγκεκριμένα: Grecotel Cape Sounio, Grecotel Riviera Olympia & Aquapark, στην Κυλλήνη με τα ξενοδοχεία: Grecotel Μandola Rosa, Grecotel Olympia Riviera και Grecotel Oasis, το Grecotel Casa Marron στην Αχαΐα, το Grecotel Filoxenia στην Καλαμάτα και το Grecotel Mykonos Blu.