Folli Follie: Κύριος χρηματοοικονομικός σύμβουλος η Deloitte

Folli Follie: Κύριος χρηματοοικονομικός σύμβουλος η Deloitte

Σε ανακοίνωση προς το χρηματιστήριο όπου γνωστοποιεί πως πλέον έχει διορίσει ως κύριο χρηματοοικονομικό της σύμβουλο τον οίκο Deloitte προχώρησε το απόγευμα της Τρίτης η Folli Follie.

Μάλιστα, γνωστοποιεί πως η Deloitte θα συνεργαστεί στενά με τον Διευθυντή Αναδιάρθρωσης του ομίλου κ. Δημήτριο Κουβάτσο για την ανεύρεση λύσεων και την επόμενη ημέρα της εταιρείας.

Θυμίζουμε πως η Deloitte είχε κληθεί να συνδράμει στην εκπόνηση προβλέψεων βραχυπρόθεσμης και μεσοπρόθεσμης ρευστότητας και γενικώς να βρει βιώσιμες λύσεις για τα επόμενα βήματα της εταιρείας, υπό τα νέα δεδομένα.
Η ανακοίνωση της Folli Follie αναφέρει:

«Όπως ανακοινώθηκε στο παρελθόν, η Follie Follie επικουρείται από την Deloitte στην κατάρτιση προβλέψεων ρευστότητας και στην ανάπτυξη του επικαιροποιημένου επιχειρηματικού σχεδίου αναδιάρθρωσης της εταιρείας.

Η εταιρεία έχει πλέον διορίσει τη Deloitte ως κύριο χρηματοοικονομικό σύμβουλό της για να βοηθήσει στις συζητήσεις με πιθανούς επενδυτές και να συμβουλεύσει στους όρους μιας οικονομικής αναδιάρθρωσης, αποσκοπώντας στην εξασφάλιση της μακροπρόθεσμης βιωσιμότητας του Ομίλου. Η Deloitte θα συνεργαστεί στενά με τον Διευθυντή Αναδιάρθρωσης του Ομίλου κ. Δημήτριο Κουβάτσο».