6 βραβεία στα RetailBusiness Awards 2020 για την ΑΒ Βασιλόπουλος!

6 βραβεία στα RetailBusiness Awards 2020 για την ΑΒ Βασιλόπουλος!

6 διακρίσεις στα RetailBusiness Awards 2020 για την ΑΒ Βασιλόπουλος, στη μεγάλη γιορτή του Λιανεμπορίου και της Βιομηχανίας, που πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιουλίου στο νέο Drive-in της Γλυφάδας!

3 GOLD στην κατηγορία OMNI RETAILER – SUPER MARKET για την ισχυρή παρουσία της αλυσίδας τόσο στον online κόσμο όσο και στα φυσικά μας καταστήματα, στην κατηγορία RETAIL LOYALTY / REWARD CARDS & PROGRAMS για το πρόγραμμα πιστότητας «AB Plus» και στην κατηγορία CSR RETAIL STRATEGY για το «Πρόγραμμα Ευφυούς Γεωργίας».

2 SILVER στις κατηγορίες RETAIL CAMPAIGN για την επικοινωνία «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: 80 χρόνια αφιερωμένοι σε εσάς» και SOCIAL MEDIA RETAIL STRATEGY για την υποψηφιότητα #allazoumesinithies. 

1 BRONZE στην κατηγορία BEST RETAILERS΄ MOBILE APPS για το «AB EShop App». 

6 βραβεία που αντανακλούν τους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους φροντίζουμε τους πελάτες μας. Τους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους είμαστε δίπλα τους, ακούμε τις ανάγκες τους, ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις τους και επικοινωνούμε μαζί τους. 

6 βραβεία που καθρεφτίζουν τη μεγάλη ομάδα της ΑΒ. Μια ομάδα από διαφορετικούς και μοναδικούς ανθρώπους που εργαζόμαστε με πάθος, κάθε μέρα, παντού για να βρίσκουμε νέους τρόπους να σας εξυπηρετούμε ακόμα καλύτερα. Πάντα με χαμόγελο από κοντά… και από απόσταση. 

Μια ομάδα «χρυσή». Και «ασημένια». Αλλά και «χάλκινη». Μια ομάδα που δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων.

ΑΒ Βασιλόπουλος. Για ό,τι θέλεις να είσαι.