Μια πρώην πρωταγωνίστρια «ροζ» ταινιών, διευθύντρια της Γουέστ Χαμ

Μια πρώην πρωταγωνίστρια «ροζ» ταινιών, διευθύντρια της Γουέστ Χαμ
APimages

Η έξωθεν καλή μαρτυρία δεν είναι αυτοσκοπός για τον Ντέιβιντ Σάλιβαν. Ο ένας εκ των δύο προέδρων της Γουέστ Χαμ, μαζί με τον Ντέιβιντ Γκολντ, δεν νοιάστηκε ποτέ στην πραγματικότητα για τις αντιδράσεις του κοινού των Λονδρέζων στη διοικητική πολιτική του. Ούτε καν για το επαγγελματικό παρελθόν του. Ο Σάλιβαν δημιούργησε την περιουσία του, ύψους 1,2 δισεκατομμυρίου ευρώ, στην κινηματογραφική «βιομηχανία» ερωτικών ταινιών, περιοδικών και sex-shops. Πλέον, διαχειρίζεται ακίνητα, αλλά κάνει το ίδιο, με τον δικό του τρόπο, και στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας του...

Ο 71χρονος πρόεδρος του αγγλικού συλλόγου διόρισε ως νέα Γενική Διευθύντρια των «Σφυριών», όπως αποκαλούν οι φίλοι του το κλαμπ, την Ιβ Βόρλεϊ, η οποία εκτός από σύντροφός του ήταν κάποτε και ηθοποιός ερωτικών ταινιών για ενήλικες! Η 55χρονη Βόρλεϊ, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Έμα Μπέντον-Χιουζ, έχει πρωταγωνιστήσει ή σκηνοθετήσει δεκάδες φιλμ πορνό τη δεκαετία του ’90 και στις αρχές του 2000. Μάλιστα, γνωρίστηκε με τον Σάλιβαν στα γυρίσματα μιας τέτοιας ταινίας.

Η επιλογή προκάλεσε αντιδράσεις όχι τόσο για το «ροζ» υπόβαθρο της Βόρλεϊ, όσο για το γεγονός ότι επιμένει να αναθέτει σημαντικές θέσεις σε μέλη της οικογένειάς του. Στο Δ.Σ. της ομάδας διόρισε και τον γιο του, Ντέιβ, ενώ στην ομάδα γυναικών έχει τοποθετήσει ως Γενικό Διευθυντή τον άλλο του γιο, τον Τζακ.

Ο αδερφός της Βόρλεϊ, Τζόνι Τρανκ, αποκάλυψε στους «Times» του Λονδίνου ότι η Ιβ αποφάσισε να στραφεί στις ερωτικές ταινίες όταν την παράτησε δίχως κανένα εισόδημα ο πρώην σύζυγός της... Ο Τρανκ εξήγησε πως «οργάνωσα το φαν κλαμπ της, δεν έμαθα ποτέ τις αμοιβές της και θυμάμαι ότι πάντα έλεγε πως θέλει να βασίζεται στον εαυτό της και να μην εμπιστεύεται κανέναν άλλον άνδρα».