ΣΥΡΙΖΑ: Διαγωνισμός χυδαιότητας

Ξαφνικά, κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αισθάνθηκαν την ανάγκη να μπολιάσουν την πολιτική με σεξ. Ερωτύλοι, ξεχύθηκαν στο διαδίκτυο, απειλώντας με σκληρό σεξ τους πολιτικούς τους αντιπάλους.

Τι γίνεται μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως μοιράζουν ποσότητες Viagra; Γιατί τα σεξομανή στελέχη του έχουν και κάποια ηλικία. Ή μήπως ο πολύς ο εγκλεισμός τους χτύπησε στο κεφάλι;

Σημασία έχει πως γινόμαστε μάρτυρες ενός νέου εκτσογλανισμού της πολιτικής ζωής του τόπου. Αυτοί που υβρίζουν δεν είναι τρολ του διαδικτύου. Είναι υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος.

Καλά, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει αρχηγό να τους ανακαλέσει στην τάξη; Θα αναρωτηθεί ο αναγνώστης. Φυσικά και έχει αρχηγό που ακούει στο όνομα Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος όμως παρακολουθεί αδιάφορος και απαθής τον διαγκωνισμό των στελεχών του σε ύβρεις.

Αδυναμία επιβολής ή απλώς έγκριση των βωμολοχιών;

Αρχίζω να πιστεύω πως αυτός ο πολιτικός λόγος εκφράζει τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Διαφορετικά θα ανακαλούσε στην τάξη τους υβριστές. Άλλωστε, δεν είναι πρώτη φορά που παρεκτρέπονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Και τότε ο αρχηγός τους έκανε πως δεν ακούει.

Να σημειώσω πως τα όσα λέγονται αυτές τις δύο ημέρες δεν αφορούν πολιτικό λόγο διατυπωμένο με οξύτητα. Δεν είναι οι συνήθεις φραστικές υπερβολές των πολιτικών. Εδώ έχουμε έναν λεκτικό χουλιγκανισμό. Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εισήγαγαν την γλώσσα των διαφόρων ποδοσφαιρικών θυρών στην πολιτική, χωρίς να ενοχληθεί ο ηγέτης τους.

Φαίνεται πως υπάρχει ένα πολιτικό υπόβαθρο σε αυτήν την παρεκτροπή τους. Το θέμα δεν είναι μόνο ψυχιατρικό, κάτι που στο κάτω-κάτω θα εδικαιολογείτο και από τη κρίση της τρίτης ηλικίας στην οποία βρίσκονται οι συγκεκριμένοι βωμολόχοι.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παραληρούν, γιατί βλέπουν πως η κυβέρνηση διαχειρίζεται με επιτυχία δύο κρίσεις που ξέσπασαν σχεδόν ταυτόχρονα. Γι΄αυτούς κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο. Όσες φορές «έκατσε στραβή στην βάρδια τους», τα θαλάσσωσαν. Δεν μπορούν και δεν θέλουν να παραδεχτούν πως υπάρχουν πολιτικοί που μπορούν και τα καταφέρνουν και στα δύσκολα. Νομίζουν πως όλοι είναι σαν κι αυτούς, άχρηστοι και άσχετοι.

Τρελαίνονται με την ιδέα πως ο πρωθυπουργός είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού, εν μέσω μιας εθνικής και μιας υγειονομικής κρίσης. Πριν από λίγες ημέρες είπαν πως «μετά θα λογαριαστούμε», εννοώντας προφανώς πως μετά το τέλος της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης θα ξαναθυμηθούν τις «ένδοξες» ημέρες της περιόδου 2011-2014. Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για κάποιους από αυτούς.

Εξειδίκευσαν τον τρόπο με τον οποίο θα λογαριαστούμε. Θα μας επιβάλλουν ένα αχαλίνωτο σεξ, με τους εαυτούς τους στον ρόλο των επιβητόρων.

Πραγματικά είναι να γελάς με την κατάντια αυτών των ανθρώπων. Ασήμαντοι, προσπαθούν να επιβεβαιώσουν την μίζερη ύπαρξη τους μέσω των πεζοδρομιακών εκφράσεων.

Μαχαλόμαγκες της κακιάς ώρας!

Να υπενθυμίσω στον αναγνώστη πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από την ημέρα που ανέλαβε την αρχηγία του κόμματος διέγραψε στελέχη, όταν έκρινε πως με την συμπεριφορά τους έβλαπταν την εικόνα της Νέας Δημοκρατίας. Ήταν και παραμένει αμείλικτος σε αυτό το θέμα.

Η σύγκριση των δύο πολιτικών είναι θλιβερή για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Αβουλος, παρακολουθεί τις χυδαιότητες των στελεχών του, ώστε να δίνει την εντύπωση πως τελικά εγκρίνει αυτές τις πρακτικές των ύβρεων.

Τον αντιπροσωπεύουν. Γι΄αυτό, με την ψήφο μας το καλοκαίρι του 2019, δεν αλλάξαμε απλώς κυβέρνηση, αλλάξαμε και το παράδειγμα της διακυβέρνησης. Ανεβήκαμε επίπεδο.

Μας το υπενθυμίζουν οι χυδαιολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ.