Αδ. Γεωργιάδης: Απογευματινά χειρουργεία και στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης
Eurokinissi
Eurokinissi

Αδ. Γεωργιάδης: Απογευματινά χειρουργεία και στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης

Την πραγματοποίηση απογευματινού χειρουργείου σήμερα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Το Ιπποκράτειο είναι το Νοσοκομείο με τις μεγαλύτερες ελλείψεις σε Αναισθησιολόγους και αυτός είναι και ο λόγος που σε όλες μου τις συνεντεύξεις εκτιμούσα ότι σε αυτό το Νοσοκομείο δεν θα γίνουν Απογευματινά Χειρουργεία. Τελικά κάναμε λάθος», σχολίασε σε ανάρτησή του στο X o κ. Γεωργιάδης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αδ. Γεωργιάδη:

Το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης θα βάλει απογευματινό σήμερα. Σήμερα το πρωί έγιναν ολα. Ζήτησε ο ασθενής να μπει. Έγινε η ομάδα άμεσα. «Παρά τις τεράστιες ελλείψεις σε ιατρονοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό ανακοινώνουμε με ικανοποίηση την έναρξη απογευματινών χειρουργείων στο ΓΝΘ Ιπποκράτειο.

Συγκεκριμένα, 68χρονος πολίτης (Β.Γ) ο οποίος εκτιμήθηκε στα εξωτερικά ιατρεία της Νευροχειρουργικής στις 21 Δεκεμβρίου 2023 με οσφυαλγία και διαγνώστηκε με κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, σήμερα 26.3.24 το απόγευμα θα χειρουργηθεί από ομάδα ιατρών της Β' Νευροχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου ΓΝΘ Ιπποκράτειο»

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση μου δίνει μεγάλη χαρά και ενισχύει την πεποίθηση μου στην χρησιμότητα και στην επιτυχία της Μεταρρυθμίσεώς μας. Το Ιπποκράτειο είναι το Νοσοκομείο με τις μεγαλύτερες ελλείψεις σε Αναισθησιολόγους και αυτός είναι και ο λόγος που σε όλες μου τις συνεντεύξεις εκτιμούσα ότι σε αυτό το Νοσοκομείο δεν θα γίνουν Απογευματινά Χειρουργεία. Τελικά κάναμε λάθος. Και εκεί ξεκίνησαν τα Απογευματινά. Έτσι γίνεται και αυτό το Νοσοκομείο περισσότερο ελκυστικό για να προσελκύσει Αναισθησιολόγους και να λυθεί το πρόβλημα.