Η ανάρτηση του Μέσι έσπασε το ρεκόρ likes
instagram
instagram
Instagram

Η ανάρτηση του Μέσι έσπασε το ρεκόρ likes

Τον τίτλο της δημοφιλέστερης φωτογραφίας, ως σήμερα, στο Instagram κατέκτησε η ανάρτηση του Λιονέλ Μέσι γιορτάζοντας τη νίκη της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έσπασε ένα ρεκόρ σχεδόν τεσσάρων ετών που κατείχε η φωτογραφία ενός αυγού!

Η ανάρτηση του Αργεντινού άσου της μπάλας συγκέντρωσε περισσότερα από 65,5 εκατομμύρια likes, τα περισσότερα, πέφτοντας «βροχή» αμέσως μετά τη δημοσιοποίησή της.

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε η εικόνα ενός αυγού σε λευκό φόντο, με 55,7 εκατομμύρια likes, που δημοσιεύτηκε από τον λογαριασμό @world_record_egg τον Ιανουάριο του 2019 σε μια σκόπιμη προσπάθεια να γίνει η ανάρτηση με τα περισσότερα likes όλων των εποχών στο Instagram.

«Πρωταθλητές του κόσμου! Τόσες φορές το ονειρεύτηκα, τόσο πολύ που το ήθελα που ακόμα δεν το πιστεύω», έγραψε ο Μέσι δίπλα στην ανάρτηση που περιελάμβανε 10 φωτογραφίες του που τον δείχνουν να σηκώνει το τρόπαιο ψηλά και να πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του.

«Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου, όλους όσους με στηρίζουν και επίσης όλους όσοι πίστεψαν σε εμάς. Αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά ότι οι Αργεντινοί όταν αγωνιζόμαστε μαζί και ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε αυτό που στοχεύουμε», έγραψε ο Μέσι.