Τι είναι η ακρόαση ανοικτού τύπου και ποιο audio wearable συνδυάζει τη μεγαλύτερη καινοτομία και άνεση χρήσης
Γνωρίστε τα HUAWEI Freeclip και πώς μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητά σας

Γνωρίστε τα HUAWEI Freeclip και πώς μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητά σας

print_article
Διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, τα νέα HUAWEI Free Clip τώρα με δώρο το HUAWEI Band 8 έως και τις 11 Απριλίου
Τι είναι η ακρόαση ανοικτού τύπου και ποιο audio wearable συνδυάζει τη μεγαλύτερη καινοτομία και άνεση χρήσης

Τι συνέβη όταν η HUAWEI αποφάσισε να συνδυάσει την επιτομή της καινοτομίας με την υψηλή αισθητική και την απολαυστική εργονομία στο νέο της wearable; Συνέβη το HUAWEI FreeClip. Η νέα γενιά ακουστικών, διαθέσιμη τώρα και στην Ελλάδα, χαρίζει την απόλυτη εμπειρία «ανοικτής ακρόασης» στους στυλάτους φαν της τεχνολογίας που ξέρουν να ζουν έντονα την καθημερινότητά τους.

Συμβατά με συσκευές iOS και Android, όπως άλλωστε κι όλα τα wearables της Huawei, τα FreeClip συνδυάζουν το εργονομικό C-bridge σχεδιασμό κλιπ, την open-ear τεχνολογία ήχου με Smart Wear Detection, αλλά και τη μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας.

Όσο για το πρωτοποριακό μοδάτο design τους, είναι χαρακτηριστικό δείγμα της νέας «Fashion Forward» στρατηγικής της Huawei, η οποία δεν στέκεται μόνο στην άψογη λειτουργικότητα αλλά χαρίζει και απαράμιλλη αισθητική.

Τι σημαίνουν τα παραπάνω; Μία γερή δόση RD&I: έρευνας, ανάπτυξης και καινοτομίας, της τριπλής συνταγής επιτυχίας δηλαδή, την οποία στρατηγικά αξιοποιεί η Huawei για να παραδίδει τέλεια gadgets στους ανυπόμονους καταναλωτές για  νέες τεχνολογίες και νέες συνήθειες.

Το τέλειο αξεσουάρ για active fashionistas

Τα Huawei FreeClip έχουν σχεδιαστεί για όσους επιζητούν τον υψηλής ποιότητας δραστήριο τρόπο ζωής και απαιτούν τις υψηλότερες επιδόσεις και την καλύτερη εμφάνιση από ένα τεχνολογικό gadget.

Η Huawei διαπίστωσε ότι ολοένα και περισσότεροι χρήστες επιθυμούν μια εμπειρία ακρόασης που να διαθέτει όλα τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα των σύγχρονων ασύρματων ακουστικών, αλλά και να τους επιτρέπει παράλληλα να παραμένουν συντονισμένοι με το περιβάλλον τους. 

Ουσιαστικά, αυτοί οι χρήστες αναζητούσαν μια εναλλακτική λύση που να δίνει προτεραιότητα στην πρακτικότητα των ακουστικών. 

Η Huawei για να καλύψει αυτές τις ανάγκες ανέπτυξε τα ακουστικά open-ear TWS HUAWEI FreeClip, παρέχοντας την ευκολία που οι χρήστες αναζητούσαν στις εξωτερικές αθλητικές δραστηριότητες, στην χαλαρή ακρόαση αλλά και  στις πολλαπλές διαδικτυακές κλήσεις, με μία νέα fashion statement επιλογή τεχνολογικού gadget. 

Η ενσωματωμένη τεχνολογία ακρόασης ανοιχτού τύπου δίνει ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία, επιτρέποντας στους χρήστες των ακουστικών να αποκτούν πρόσβαση σε premium ποιότητα ήχου, παραμένοντας πάντα σε επαφή με το περιβάλλον τους. 

Νέος σχεδιασμός C-bridge για άνεση χρήσης

Χάρη στον πρωτοποριακά εργονομικό σχεδιασμό τους, τα νέα ακουστικά της Huawei κλιπάρουν στο αυτί του ακροατή εύκολα, άνετα και σταθερά, αποτελώντας το ιδανικό ασύρματο αξεσουάρ για τους λάτρεις της τεχνολογίας που δεν θέλουν να θυσιάσουν το στυλ τους κάνοντας τα πάντα, από αθλητισμό μέχρι αναψυχή κι εργασία.

Η Huawei διεξήγαγε πραγματικές δοκιμές και έρευνα χρηστών για να πετύχει την βέλτιστη εργονομική εφαρμογή και καινοτόμο, μοντέρνο σχεδιασμό, που προσφέρει άνεση και στυλ. 

Αυτό επιτεύχθηκε μέσω τριών κύριων χαρακτηριστικών των ακουστικών που δεν μπλοκάρουν το κανάλι του αυτιού: το Comfort Bean, το Acoustic Ball και τον σχεδιασμό  C-bridge

  • Το Comfort Bean χρησιμοποιεί έναν εργονομικό σχεδιασμό σε σχήμα φασολιού που προσαρμόζεται απρόσκοπτα κατά μήκος των καμπυλοτήτων και των ποικίλων σχημάτων του ανθρώπινου αυτιού. 
  • Το Acoustic Ball έχει σχεδιαστεί, επίσης, με βάση το ανθρώπινο αυτί για να πετυχαίνει τη βέλτιστη εφαρμογή με το ιδανικό μέγεθος και απαλή εφαρμογή  στο αυτί του χρήστη χωρίς να είναι ενοχλητικό. 
  • Η σύνδεση του «φασολιού» και της «μπάλας» είναι το C-bridge Design, το οποίο διαθέτει έναν προσαρμοστικό αισθητήρα που μαθαίνει και ρυθμίζει τη δύναμη σύσφιξης του μηχανισμού κουμπώματος, μειώνοντας την πίεση στον χόνδρο του αυτιού του χρήστη. 

Το C-bridge Design κατασκευάστηκε με την πιο πολύπλοκη διαδικασία μηχανικής ακριβείας της βιομηχανίας, καταφέρνοντας να προσθέσει 9 ενσωματωμένα καλώδια στον πυρήνα του λεπτού αυτού βραχίονα.

Κάθε χαρακτηριστικό του σχεδιασμού των ακουστικών συνεργάζεται για να πετύχει μία  εργονομική εφαρμογή, ενώ αυτά παραμένουν στερεωμένα στα αυτιά του χρήστη ακόμη και καθ' όλη τη διάρκεια μιας ολόκληρης ημέρας ακρόασης χωρίς ενόχληση

Επίσης, τα HUAWEI FreeClip έχουν  μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, με 8 ώρες αναπαραγωγής μουσικής ταυτόχρονα, ή έως και 36 ώρες αναπαραγωγής μουσικής με την θήκη φόρτισης. 

Τα HUAWEI FreeClip έχουν αντοχή στο νερό, την σκόνη και τον ιδρώτα κατηγορίας IP54.

Επιπλέον, τα HUAWEI FreeClip μπορούν όχι μόνο να εξασφαλίσουν άνετη χρήση, αλλά και να αντιλαμβάνονται την κατάσταση των χρηστών ως προς τους ήχους του περιβάλλοντος, όπως οι ήχοι κυκλοφορίας, καθιστώντας τα ως τα πιο κατάλληλα ακουστικά για αθλήματα και άσκηση σε εξωτερικούς χώρους, αλλά και κατά τη διάρκεια σωματικών δραστηριοτήτων σε εσωτερικούς χώρους. 

Ένας αγωγός καταστολής ήχου βοηθά στον περιορισμό του θορύβου του ανέμου. Μια τέτοια λειτουργία βοηθάει τους χρήστες να κάνουν κλήσεις με μεγάλη ευκρίνεια στην φωνή. ακόμη και όταν κάνουν ποδήλατο ή οδηγούν με τα παράθυρα του αυτοκινήτου κατεβασμένα.

Η πρώτη στον κόσμο έξυπνη τεχνολογία αντιστοίχισης ακουστικού

Ένα κοινό ζήτημα των ακουστικών TWS είναι η άβολη ταξινόμηση μεταξύ αριστερών-δεξιών ακουστικών, η οποία προκαλεί ασυνεπή εμπειρία ήχου ή και δυσφορία από την αναντιστοιχία μεταξύ του αυτιού και του ακουστικού. 

Για να μπει ένα τέλος σε αυτή την ταλαιπωρία, τα HUAWEI FreeClip είναι τα πρώτα ακουστικά open-ear που δεν κάνουν διάκριση μεταξύ αριστερού και δεξιού αυτιού

Η τεχνολογία Smart Wear Detection διασφαλίζει ότι τα ακουστικά προσαρμόζονται στην άνεση και την ευκολία των χρηστών.

Επιπλέον, δεδομένου ότι τα ακουστικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναλλάξ, οι χρήστες μπορούν να βελτιστοποιήσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και να απολαύσουν μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης, ειδικά σε σενάρια όπου οι χρήστες χρειάζονται μόνο ένα ακουστικό για να λάβουν μια γρήγορη κλήση ή να ακούσουν κάτι.

Ακρόαση ανοικτού τύπου με σύστημα αντίστροφων ηχητικών κυμάτων

Πολλοί χρήστες ακουστικών ανησυχούν ότι η  open-ear τεχνολογία ακρόασης θα μπορούσε να οδηγήσει σε μειωμένη καθαρότητα ήχου ή διαρροές στον ήχο. 

Η τεχνολογία ακρόασης ανοιχτού τύπου (open-ear listening) των HUAWEI FreeClip λύνει αυτό το πρόβλημα βασιζόμενη σε δύο κύριες τεχνολογίες ήχου – τη μονάδα κινούμενου πηνίου διπλού μαγνητικού κυκλώματος υψηλής ευαισθησίας και το σύστημα αντίστροφων ηχητικών κυμάτων – οι οποίες λειτουργούν παράλληλα, για τη βελτίωση της καθαρότητας του ήχου και την αποφυγή διαρροής του.

Η μονάδα οδηγού διπλού μαγνήτη αυξάνει την  ικανότητα και ευαισθησία των ηχείων,  με αποτέλεσμα να παράγουν  ισχυρό ήχο που αποκαλύπτει τους λεπτούς τόνους της μουσικής.

Το σύστημα αντίστροφων ηχητικών κυμάτων επιτρέπει την έξυπνη ρύθμιση έντασης, ενώ ταυτόχρονα ακυρώνει διακριτικά τα παρεμβαλλόμενα ηχητικά κύματα για μια  πιο ασφαλή και ιδιωτική εμπειρίας ακρόασης μειώνοντας αποτελεσματικά τη διαρροή ήχου. 

Επιπλέον, τα HUAWEI FreeClip διαθέτουν και διπλούς αεραγωγούς στο πίσω μέρος της ακουστικής «μπάλας» για να αντισταθμίζουν αντίστροφα τα ηχητικά κύματα και να μειώνουν τη διαρροή ήχου.

Τα νέα ακουστικά HUAWEI FreeClip είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei, με δώρο το HUAWEI Band 8 έως και τις 11 Απριλίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

 

#HUAWEIFreeClip #FashionForward