Ικανοποιητική η απόδοση του G/G ή Over στο Βαγεκάνο – Αλαβές.
Παραδοσιακό G/G από το Βέλγιο
Shutterstock
Shutterstock

Παραδοσιακό G/G από το Βέλγιο

Ικανοποιητική η απόδοση του G/G ή Over στο Βαγεκάνο – Αλαβές.

Βγάλαμε το G/G (1,65) στο Ουατσιπάτο – Παλεστίνο (2-2) παρότι η φιλοξενούμενη αγωνίστηκε με 10 παίκτες όλο το δεύτερο ημίχρονο και το πρώτο έληξε 0-0, και την πατήσαμε στην Κόλο Κόλο (1-1 με την Κοπιαπό). Η οποία είχε δοκάρι και κλασικές ευκαιρίες για να πάρει το ματς. Ανήκουστα πράγματα!

Επιστροφή στην κανονικότητα από σήμερα. Δύο είναι οι επιλογές μας, προέρχονται από την Α’ Βελγίου και την Α’ Ισπανίας. 

ΒΕΣΤΕΡΛΟ – ΑΝΤΒΕΡΠ

Η Βέστερλο έχει ξεκινήσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα, καθώς μετράει 0-1-6. Γι’ αυτό και το «2» της Αντβέρπ βγήκε στο 1,65 κατά μέσο όρο. Θα το αποφύγουμε, διότι η φιλοξενούμενη επισκέπτεται την Μπαρτσελόνα την ερχόμενη Τρίτη στο Τσάμπιονς Λιγκ και το μυαλό της βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό εκεί. Ούτε βέβαια μπορούμε να την κοντράρουμε, διότι η γηπεδούχος είναι αδύνατη. Αξίζει, όμως, να παίξουμε το G/G, το οποίο παρουσιάστηκε στα 4/5 μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας και στα 8/9 στη γηπεδούχο! Τα 6/9 έληξαν 2-1 υπέρ της! Χρήζει αναφοράς επίσης, ότι δεν έχει ηττηθεί ποτέ στο «σπίτι» της από την περσινή πρωταθλήτρια!

Η Βέστερλο μετράει 5/6 G/G εντός – εκτός και 11/15 στο «άντρο» της. Σκόραρε σε αυτό στα 14/16 παιχνίδια. Η Αντβέρπ από την πλευρά της, προέρχεται από 3/4 ανεξαρτήτως έδρας και 4/5 μακριά από το «Μποσουίλ». Επίσης, βρήκε δίχτυα τις 10/12 εξορμήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. 

ΒΑΓΕΚΑΝΟ – ΑΛΑΒΕΣ

Αυτή η αναμέτρηση ανοίγει την 6η αγωνιστική στην Α’ Ισπανίας έπειτα από 10 ημέρες. Βλέπουμε πιο «ανοιχτό» το ματς απ’ ότι δείχνουν οι αποδόσεις (στο 2,55 το Over και στο 2,25 το G/G κατά μέσο όρο) και θα ποντάρουμε το G/G ή Over στο 90λεπτο. Το έφεραν οι δύο ομάδες στα 4/5 μεταξύ τους παιχνίδια στη γηπεδούχο (όλα ήταν και Over και G/G).

Η Βαγεκάνο το παρουσίασε στα 8/8 εντός έδρας υπολογίζοντας και περσινούς αγώνες! Η Αλαβές από την πλευρά της, σκόραρε στις 7/9 επισκέψεις στο «Βαγέκας». Σε αυτό το ματς το μυστικό είναι να σημειωθεί νωρίς ένα γκολ. Εάν συμβεί αυτό (το πιστεύουμε) θα βγει το bet. 

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

21.45 175 ΒΕΣΤΕΡΛΟ – ΑΝΤΒΕΡΠ G/G 1,71

22.00 183 ΒΑΓΕΚΑΝΟ – ΑΛΑΒΕΣ G/G ή Ov 1,88