Τέμπη: Αποσωληνώθηκε ο ένας από τους δύο ασθενείς του Παπαγεωργίου - Πέντε τραυματίες σε ΜΕΘ

Τέμπη: Αποσωληνώθηκε ο ένας από τους δύο ασθενείς του Παπαγεωργίου - Πέντε τραυματίες σε ΜΕΘ

Πέντε είναι οι τραυματίες που παραμένουν σε ΜΕΘ και εννιά ασθενείς βρίσκονται σε απλή νοσηλεία, όλοι στο νοσοκομείο της Λάρισας, μετά το φρικτό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Χθες (10.03.2023)μάλιστα δύο άτομα βγήκαν από τις ΜΕΘ και νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Οι γιατροί φαίνεται πως είναι αισιόδοξοι και ευελπιστούν πως τα δύο παιδιά θα πάρουν εξιτήριο την επόμενη εβδομάδα.

Μια ακόμα θετική εξέλιξη είναι πως αποσωληνώθηκε σήμερα ο 22χρονος νεαρός που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και θα εξέλθει από την ΜΕΘ.

Ωστόσο, τα υπόλοιπα 4 άτομα εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε ΜΕΘ στα νοσοκομεία της Λάρισας και της Θεσσαλονίκης με όλους να ελπίζουν για μια θετική εξέλιξη.

14 οι τραυματίες - Πέντε σε ΜΕΘ, οι τρεις διασωληνωμένοι

Δεκατέσσερις παραμένουν οι τραυματισμένοι που νοσηλεύονται στα δυο νοσοκομεία Λάρισας και στα δύο της Θεσσαλονίκης από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Επτά από αυτούς σε ΜΕΘ, τέσσερις έχουν διασωληνωθεί.

Αυτό μετέδωσε η ΕΡΤ, σημειώνοντας ότι σε πιο σοβαρή είναι η κατάσταση του φοιτητή από το Βόλο. Ο 20χρονος, Γεράσιμος - Ιάσονας δίνει μάχη για τη ζωή του. Από το πλευρό του δεν φεύγουν οι γιατροί, ούτε η οικογένειά του.

Η αγωνία επίσης είναι μεγάλη για την οικογένεια που αναζητά την 23χρονη κόρη της, την φοιτήτρια που ταξίδευε στο μοιραίο τρένο μαζί με τους φίλους της και είναι νεκρή.

Δυστυχώς, από ό,τι έχει περισυλλεγεί από το σημείο του δυστυχήματος τίποτα δεν ταυτίζεται με το DNA που έχουν δώσει οι συγγενείς της.

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα γίνει η επαναλειτουργία των σιδηροδρόμων