Στ. Κασσελάκης για μονταζιέρα: Η Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη

Στ. Κασσελάκης για μονταζιέρα: Η Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη

Με μία προκλητική ανάρτηση ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρεται στη χθεσινή επίσκεψή του στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, όπου τον υποδέχθηκε η υφυπουργός Παιδείας, Δόμνα Μιχαηλίδου. 

Οι δυο τους ξεναγήθηκαν στα εργαστήρια, συνομίλησαν με τη διευθύντρια του σχολείου, τους εκπαιδευτικούς, το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΕΕΠ) και το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό (ΕΒΠ) του σχολείου και συζήτησαν για τα ζητήματα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ).

Μάλιστα, έβγαλαν κοινές φωτογραφίες, ωστόσο στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, η Δόμνα Μιχαηλίδου δεν εμφανίζεται πουθενά.

 

Αντιθέτως, η υφυπουργός Παιδείας δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram επισημαίνοντας πως τον υποδέχθηκε η ίδια.

Σε ανάρτησή του σήμερα ο Στ. Κασσελάκης, κάνει λόγο για πολιτική εκμετάλλευση της επίσκεψής του στο σχολείο από τα ΜΜΕ και τη ΝΔ και υποστηρίζει ότι η υφυπουργός Παιδείας εμφανίστηκε στο σχολείο χθες απρόσκλητη.

«Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης και προσθέτει μεταξύ άλλων ότι «επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική» αναφέρει ο Στ. Κασσελάκης. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

Λυπάμαι που, την ώρα που υποφέρουν συμπολίτες μας, πρέπει να ασχοληθώ με δευτερεύον ζήτημα, αλλά επιχειρείται πολιτική εκμετάλλευση από ΝΔ-ΜΜΕ.
Στη χθεσινή μου επίσκεψη στο ΕΕΕΕΚ, η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε απρόσκλητη.
Επειδή το έχει ξανακάνει στον ΣΥΡΙΖΑ, την παρακαλώ στο μέλλον να είναι πιο προσεκτική.
Το πνεύμα αυτών των επισκέψεων είναι η αδιαμεσολάβητη επικοινωνία με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί και γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι με τον πολιτικό τους προϊστάμενο.
Αλλά αφού ήρθε, ελπίζω να είδε τις συνθήκες και να ντραπήκε γι’ αυτές ως πολίτης και ως πολιτικός.