Στ. Καλαφάτης: Η κυβέρνηση να φέρει άμεσα στη Βουλή τη νομοθετική ρύθμιση για το γήπεδο της Τούμπας

Στ. Καλαφάτης: Η κυβέρνηση να φέρει άμεσα στη Βουλή τη νομοθετική ρύθμιση για το γήπεδο της Τούμπας

Ερώτηση για την αναγκαιότητα άμεσης παραχώρησης του περιβάλλοντος χώρου του γηπέδου της Τούμπας στον ΑΣ ΠΑΟΚ, κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης.

"Η άμεση προώθηση της παραχώρησης του περιβάλλοντος χώρου του γηπέδου της Τούμπας στο ΑΣ ΠΑΟΚ, με νομοτεχνικά άρτιο τρόπο, αποτελεί αναγκαιότητα για την πόλη από τη στιγμή που υπάρχει ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπλασης του γηπέδου και της περιοχής, το οποίο θα συμβάλει στην ανάπτυξη, στην προώθηση του αθλητισμού και στη βελτίωση της ζωής στην περιοχή" αναφέρει, μεταξύ άλλων στην ερώτησή του ο κ. Καλαφάτης.

Ο βουλευτής ρωτά τους συναρμόδιους υπουργούς: πότε θα έρθει στη Βουλή η αναγκαία νομοθετική ρύθμιση, ποιοι ακριβώς χώροι (ακριβή οικόπεδα και οικοδομικά τετράγωνα) θα παραχωρηθούν στον ΑΣ ΠΑΟΚ, ποιο είναι το ακριβές ιδιοκτησιακό καθεστώς κάθε χώρου που θα παραχωρηθεί, γιατί η κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου 2018, καθώς επίσης και αν έχει διασφαλίσει την επίλυση κάθε ιδιοκτησιακού ζητήματος των παραχωρούμενων εκτάσεων, τυχόν προβλήματα χρήσεων γης αλλά και ζητήματα αδειοδοτικής διαδικασίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ