Σκληρή αντιπαράθεση Σ. Βούλτεψη - Χ. Σπίρτζη: Το εργοστάσιο της Ζαπορίζια να εκραγεί, φταίει ο Μητσοτάκης

Σκληρή αντιπαράθεση Σ. Βούλτεψη - Χ. Σπίρτζη: Το εργοστάσιο της Ζαπορίζια να εκραγεί, φταίει ο Μητσοτάκης

Σε υψηλούς τόνους εκτυλίχθηκε η συζήτηση της υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ, Σοφίας Βούλτεψη, και του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χ. Σπίρτζη.

«Να πάμε όπου θέλει ο κ. Τσίπρας, το γάντι είναι σηκωμένο», είπε χαρακτηριστικά η κα Βούλτεψη αναφερθείσα στην κοστολόγηση των προγραμμάτων.

«Παράλληλα, βάζει όρο για ντιμπέιτ. Τι σχέση έχει το ντιμπέιτ; Αυτή τη τη στιγμή, υπάρχει μια κάλπη που έβγαλε διαφορά 20 μονάδων», διαμήνυσε, μιλώντας στο Mega.

Παράλληλα τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε το προεκλογικό διάστημα να μας βρίζει, να επιτίθεται πως τίποτα δεν κάναμε καλά. Ούτε στην πανδημία, ούτε στην οικονομία, ούτε στην ενέργεια... Το εργοστάσιο της Ζαπορίζια να εκραγεί, φταίει ο Μητσοτάκης. Αντί να φτιάξει ένα σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα, πήγε στις εκλογές με βρισιές. Πήραν την απάντηση και συνεχίζουν και λένε τα ίδια».

«Έχουμε κυβερνητική, ρεαλιστική πρόταση για το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης. Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι για αεριτζήδες. Σε σχέση με τις ανακολουθίες και τα ψέματα από τον κ. Μητσοτάκη πως θα πάμε σε ντιμπέιτ μετά τις εκλογές...» υποστήριξε ο κ. Σπίρτζης.

«Δεν είχε πει αυτό ο Μητσοτάκης... Είπε θα το δούμε... Φέρτε ένα πρόγραμμα να το συζητήσουμε...», απάντησε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ.

«Ορίστε το πρόγραμμα...» συνέχισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με την κ. Βούλτεψη να του λέει: «Αυτό είναι το πρόγραμμα του 2015 κ. Σπίρτζη. Μας βρίζετε και δεν προλάβατε να βγάλετε πρόγραμμα...».

Σε άλλο σημείο, ο κ. Σπίρτζης χαρακτήρισε «ψεύτρα και συκοφάντη» την κ. Βούλτεψη, για αναφορές της στην οικονομική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, ανεβάζοντας περαιτέρω τους τόνους.