Α. Πορτοσάλτε: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά του Π. Βλάχου για την απαράδεκτη φράση του

Α. Πορτοσάλτε: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά του Π. Βλάχου για την απαράδεκτη φράση του

«Χιούμορ με προτροπή σε φόνο δεν υπάρχει», τόνισε ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε μετά την ενέργεια του ηθοποιού Πάνου Βλάχου να τραγουδήσει ένα τραγούδι που συμπεριελάμβανε την κατάπτυστη φράση «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

«Χιούμορ με προτροπή σε φόνο δεν υπάρχει. Διάλογο με υποκινητή βίας δεν ανοίγεις. Τα περαιτέρω θα τα βρούμε στη δικαιοσύνη» ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε, μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ.

Ο ίδιος σημείωσε «ένας προτρέπει να με δολοφονήσουν και θα μείνω άπραγος; Θα πάμε με μήνυση και αγωγή και ό,τι άλλο χρειάζεται. Θα ακούω εγώ και η οικογένειά μου να δολοφονούμαι για τις απόψεις μου; Ο μοναδικός κριτής μου είναι ο Θεός και η επι γης δικαιοσύνη. Είναι αναχρονιστικό να λέμε ότι η βία είναι μαμή της ιστορίας. Θα πρέπει να παίρνω άδεια για να λέω τις απόψεις μου;».

Υπενθυμίζεται ότι σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται ο Π. Βλάχος σε μουσική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη να τραγουδά «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε».

Το βίντεο σχολίασαν χθες οι θιγόμενοι 

Α. Γεωργιάδης: Κρίμα είσαι και ταλαντούχος

«Τι κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ "να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…" δηλ να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τι θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας «ζητώ συγγνώμη;». Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!», έγραψε ο Α. Γεωργιάδης.

Α. Πορτοσάλτε: Ποιοι είναι αυτοί;

«Καλησπέρα. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες» σχολίασε από την πλευρά του ο Άρης Πορτοσάλτε.

Η απάντηση του Πάνου Βλάχου

Λίγη ώρα αργότερα, με ανάρτηση του στο Instagram θέλησε να απαντήσει για τον σάλο που προκλήθηκε. Χωρίς ωστόσο να νιώσει την ανάγκη να απολογηθεί.

«Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτιρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στον σάκο. Ίσως, έτσι να έρθουμε πιο κοντά», έγραψε στην ανάρτησή του.

Διαβάστε Περισσότερα