Ολ. Γεροβασίλη: Ξεπεράστηκαν τα όρια κριτικής στον Κασσελάκη (vid)

Ολ. Γεροβασίλη: Ξεπεράστηκαν τα όρια κριτικής στον Κασσελάκη (vid)

Να σταματήσουν οι εκφράσεις που υπερβαίνουν τα όρια, ζήτησε από όσους ασκούν κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη η Όλγα Γεροβασίλη, μετά τις άγριες κόντρες που ξέσπασαν στο κόμμα, απόρροια της διαγραφής των Ν. Φίλη, Δ. Βίτσα και Π. Σκουρλέτη.

«Ξεπεράστηκαν τα όρια κριτικής στον νέο πρόεδρο από τη μια πλευρά, και βεβαίως δεν μπορεί αυτοί που επικαλούνται τις συζητήσεις εντός των κομμάτων και εντός των οργάνων, όργανο να εννοούν δημοσιογραφικές εκπομπές. Πρέπει να σχολιάζουμε εκεί που πρέπει να το κάνουμε. Δεν μπορεί να πάει μακριά αυτό, αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουν όλοι», ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Open TV και πρόσθεσε πως «από την ημέρα εκλογής του νέου προέδρου περνάμε μια σύνθετη και δύσκολη πραγματικά φάση».

Στο πλαίσιο αυτό τόνισε: «εγώ είμαι με τον ΣΥΡΙΖΑ και πιστεύω όλοι είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ θα ήθελα από εδώ και την ευκαιρία που μου δίνεται να κάνω μια έκκληση ότι πρέπει να σταματήσει αυτός ο διάλογος, με τον τρόπο που γίνεται και αυτά τα αποτελέσματα που παράγονται με τον τρόπο που παράγονται.

Από τη μια έχουμε έναν νέο πρόεδρο, έχει ψηφιστεί με τις δημοκρατικές διαδικασίες ανεξάρτητα αν κάποιος διαφωνούσε ή συμφωνούσε. Αλλά στα κόμματα δεν είμαστε εδώ μια παρέα.

Υπάρχουν συγκλίσεις, αποκλίσεις. Πάντα υπήρχαν θέματα διαφορετικών προσεγγίσεων, αλλά, άλλοτε πιο δύσκολα, άλλοτε πιο εύκολα, πάντα φτάναμε σε κάποιες συγκλίσεις, ανεξάρτητα αν κάποιος έμενε και ελαφρώς δυσαρεστημένος. Αυτό πρέπει να το ξέρουμε όλοι μας».

Σε ερώτηση για το εάν έπρεπε να κινηθεί πειθαρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης απέναντι σε ιστορικά στελέχη, ανέφερε: «Σέβομαι τους συντρόφους μου, σέβομαι τις απόψεις τους, ωστόσο όταν είσαι μέλος κόμματος και προαναγγέλλεις κόμμα σε ένα τηλεοπτικό πάνελ, όταν χρησιμοποιείς εκφράσεις που ξεφεύγουν από την πολιτική, αυτά υπερβαίνουν τα όρια».

«Θέλω και από εδώ να πω σήμερα: Σταματήστε. Υπάρχει κόσμος, χώρα, προβλήματα. Έγινε ό,τι έγινε μέχρι εδώ. Ας πάμε παρακάτω», πρόσθεσε και τόνισε πως πρέπει να δοθεί χρόνος στον Στέφανο Κασσελάκη.