Ολ. Γεροβασίλη για κόντρα Κασσελάκη - Πολάκη: Στο τέλος με πλειοψηφικές διαδικασίες προχωρούν τα κόμματα

Ολ. Γεροβασίλη για κόντρα Κασσελάκη - Πολάκη: Στο τέλος με πλειοψηφικές διαδικασίες προχωρούν τα κόμματα

«Ο Κασσελάκης και ο Πολάκης θα διαφωνήσουν, θα ζυμωθούν, θα τα βρούνε. Η διαφωνία Πολάκη-Κασσελάκη είναι το πρόβλημα της χώρας;» απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη σε ερώτηση για το εάν υπήρξε κόντρα ανάμεσα στους δύο άνδρες, χωρίς να το διαψεύσει.

Μιλώντας στο  Action24 το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, παραδέχτηκε ότι το περιστατικό «για τον ΣΥΡΙΖΑ, ναι, είναι θέμα», επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, λέγοντας ότι αποτελεί «μια συνήθης διαδικασία και στο τέλος με πλειοψηφικές διαδικασίες προχωρούν τα ζητήματα, έτσι είναι τα κόμματα».

Για παρέμβαση του Νίκου Παππά, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εικόνα αξιόπιστης εναλλακτικής, μην κοροϊδευόμαστε» και πως στις ευρωεκλογές θα κριθούν όλοι και η ηγεσία, η κυρία Γεροβασίλη σημείωσε ότι αυτά δεν συνιστούν πρόβλημα, καθώς και ότι «δεν είπε τίποτε άλλο από την πραγματικότητα». 

Για το εάν συμφωνεί ή διαφωνεί με την παρατήρηση αυτή είπε: «Ότι ακόμη δεν έχει υπάρξει ένα ολοκληρωμένο αφήγημα ώστε να φτάσουν στην κοινωνία, βεβαίως», και πρόσθεσε πως και τα δύο σχέδια που παρουσιάστηκαν στην Πολιτική Γραμματεία δεν είναι ακόμη έτοιμα να βγουν προς τα έξω και χρήζουν περαιτέρω προετοιμασίας.

Αποστάσεις έλαβε και από τις διαφωνίες ως προς τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο θέμα των F-35 σημειώνοντας ότι η θέση της είναι «Ούτε θετικά, ούτε αρνητικά, καθώς δεν γνωρίζουμε ακόμη λεπτομέρειες, ενώ δεν έχουν εκφέρει άποψη ακόμη τα επιτελεία των Ενόπλων Δυνάμεων».