Το νέο σποτ της ΝΔ: Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα ακόμα βήμα ελπίδας μπροστά (vid)

Το νέο σποτ της ΝΔ: Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα ακόμα βήμα ελπίδας μπροστά (vid)

Με πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Ζάππειο ο οποίος τονίζει «στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα ακόμα βήμα ελπίδας μπροστά, για να βρεθούμε σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη» κυκλοφόρησε το νέο σποτ της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

«Εδώ σε αυτό το σημείο πριν από 45 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής υπέγραψε την είσοδο της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια. Τις επόμενες δεκαετίες με κοινοτικά κονδύλια έγιναν δρόμοι, γέφυρες, μεγάλα έργα. Χάσαμε ευκαιρίες αλλά η χώρα προόδευσε, φτάσαμε ψηλά! Λίγο μετά χτύπησε η μεγάλη κρίση, τα εισοδήματα κατέρρευσαν, δουλειές καταστράφηκαν, ζήσαμε μια εποχή διχασμού και δημαγωγίας ωστόσο αντισταθήκαμε και μείναμε Ευρώπη.

Στο νέο ξεκίνημα ήρθε ο Covid, το μεταναστευτικό, ο πόλεμος στην Ουκρανία και η παγκόσμια ακρίβεια. Κι όμως! Σταθήκαμε όρθιοι, οι φόροι μειώνονται ενώ μισθοί και συντάξεις αυξάνονται. Η ανεργία πέφτει, η χώρα θωρακίζεται, το κράτος ψηφιοποιείται. Η ζωή μας μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη με όσα διεκδικούμε στην Ευρώπη. Η εθνική φωνή έχει μεγάλη δύναμη. Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα ακόμα βήμα ελπίδας μπροστά, για να βρεθούμε σταθερά πιο κοντά στην Ευρώπη», αναφέρει αναλυτικά το σποτ.

Δείτε το βίντεο: