Κ. Μπάρκας: Παραμένω στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο μόνος που μπορεί να αντιμετωπίσει τον Μητσοτάκη είναι ο Τσίπρας
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Κ. Μπάρκας: Παραμένω στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο μόνος που μπορεί να αντιμετωπίσει τον Μητσοτάκη είναι ο Τσίπρας

«Ο μόνος που μπορεί να αντιμετωπίσει τον Μητσοτάκη είναι ο Τσίπρας», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας, μιλώντας το μεσημέρι της Δευτέρας στα Παραπολιτικά 90,1.

Ο κ. Μπάρκας σημείωσε ότι «δεν πρέπει να στρουθοκαμηλίζουμε» απέναντι στα μηνύματα που στέλνουν οι ψηφοφόροι και οι φίλοι που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας πως «δεν θα πάω απέναντι από την κοινωνία».

Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις στον χώρο της αντιπολίτευσης, υπογράμμισε επίσης ότι παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Μπάρκας ανέφερε ακόμη ότι οι ψηφοφόροι του κόμματος εκφράζουν την άποψη πως δεν μπορεί να υπάρξει αντιπαραθετικό ψηφοδέλτιο απέναντι στο κόμμα Τσίπρα.

Καταλήγοντας, επανέλαβε ότι κατά την εκτίμησή του ο Αλέξης Τσίπρας είναι το πρόσωπο που μπορεί να αντιμετωπίσει πολιτικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επιμένοντας ότι δεν πρόκειται να αγνοήσει όσα εκφράζουν οι πολίτες που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ.