Μ. Συρεγγέλα: Το περιπολικό είναι και ταξί και ασθενοφόρο, αν χρειαστεί
Eurokinissi
Eurokinissi

Μ. Συρεγγέλα: Το περιπολικό είναι και ταξί και ασθενοφόρο, αν χρειαστεί

Για την υπόθεση της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους μίλησε η γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών Μαρία Συρεγγέλα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε στην ΕΡΤ πως «πρόκειται για ένα τραγικό γεγονός που μας έχει συγκλονίσει όλες και όλους» και τόνισε πως για τους πολίτες «το περιπολικό είναι και ταξί και ασθενοφόρο, αν χρειαστεί» και πως δεν είναι λίγες οι φορές που περιπολικά έχουν σώσει τη ζωή συμπολιτών μας.

Η γραμματέας της ΝΔ ανέφερε, επίσης, ότι το τραγικό αυτό γεγονός «δεν πρέπει να επισκιάζει και να μηδενίζει τις προσπάθειες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια» από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως τα συμβουλευτικά κέντρα, οι ξενώνες φιλοξενίας, οι εκπαιδεύσεις αστυνομικών, η 24ωρη γραμμή 15900 και το «Panic button».

Επιπρόσθετα, η κ. Συρεγγέλα αναφέρθηκε και στη μεγάλη προσπάθεια που είναι σήμερα σε εξέλιξη από το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και δήλωσε εμφατικά ότι «η προσπάθεια αυτή πρέπει να φτάσει μέχρι και τον τελευταίο εκπρόσωπο του κράτους» και πως «όλες οι υπηρεσίες πρέπει να συνεργάζονται μεταξύ τους».