Αν. Λοβέρδος για αναδρομικά: Επικοινωνιακά παιχνίδια της κυβέρνησης ενόψει εκλογών

Αν. Λοβέρδος για αναδρομικά: Επικοινωνιακά παιχνίδια της κυβέρνησης ενόψει εκλογών

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στο οποίο έχει ενσωματωθεί η τροπολογία για την εφάπαξ καταβολή των αναδρομικών στα ειδικά μισθολόγια.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κατηγόρησε την κυβέρνηση για επικοινωνιακά τεχνάσματα ενόψει εκλογών. «Εμείς σας κάνουμε πάντα μια σταθερή κριτική. Σκληρή αλλά δίκαιη κριτική και όχι ανήθικη, όπως κάνετε εσείς. Αργά ή γρήγορα όμως θα πάμε σε εκλογές. Σε πέντε μήνες η χώρα θα πάει τουλάχιστο σε ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές, ίσως και σε εθνικές. Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών για εσάς όπως το βλέπουμε, είναι ότι έρχεται μαύρο, φούμο και ντούκο», ανέφερε ο κ. Λοβέρδος.

Ο κ. Λοβέρδος τόνισε πως η κυβέρνηση προσπαθεί να κοροϊδέψει και να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό ενώ χαρακτήρισε ως «αλαλούμ» τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται το θέμα των αξιώσεων των συνταξιούχων.

«Εσείς υποστηρίζατε ότι αλλάζετε την αρχιτεκτονική και δεν κάνετε περικοπές - και έχετε κάνει τις δραστικότερες περικοπές που έχουν γίνει ποτέ», υπογράμμισε ο κ. Λοβέρδος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ