Κυβερνητικά στελέχη για Πολάκη: Περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι διαρροές
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Κυβερνητικά στελέχη για Πολάκη: Περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι διαρροές

«Ζητάμε τη διαγραφή του Παύλου Πολάκη και θεωρούμε αυτονόητο ότι δεν θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο ομόφωνα καταδικασμένος Νίκος Παππάς, τονίζουν κυβερνητικά στελέχη για τις απειλές που εκτόξευσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας εναντίον δημοσιογράφων, δικαστών και τραπεζιτών, με αφορμή την καταδίκη του πρώην υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής από το Ειδικό Δικαστήριο.

«Περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι διαρροές. Μέχρι σήμερα ο κύριος Τσίπρας κάλυπτε απόλυτα τον κύριο Πολάκη, ήταν το άλλο πρόσωπο του, έλεγε με πιο βαριές εκφράσεις αυτά που έλεγε με επίσημο τρόπο ο κύριος Τσίπρας», υπογραμμίζουν κυβερνητικά στελέχη.

ΝΔ: Απαιτούμε ο Τσίπρας να διαγράψει τον Πολάκη

Να διαγράψει τον Π. Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Αλ. Τσίπρα η ΝΔ, τονίζοντας ότι «οι χυδαιότητες, οι απειλές και οι προγραφές κατά δημοσιογράφων, δικαστών και κρατικών λειτουργών από τον κ. Πολάκη δεν μπορούν να καλύπτονται με διαρροές από τον ΣΥΡΙΖΑ περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια».

«Οι χυδαιότητες, οι απειλές και οι προγραφές κατά δημοσιογράφων, δικαστών και κρατικών λειτουργών από τον κ. Πολάκη δεν μπορούν να καλύπτονται με διαρροές από τον ΣΥΡΙΖΑ περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια. Σε κάθε δημοκρατικό κόμμα θα ήταν αυτονόητη η διαγραφή του και αυτό απαιτούμε να κάνει ο κ. Τσίπρας που μέχρι σήμερα τον κάλυπτε. Επίσης, αυτονόητη θεωρούμε την αποπομπή από τα ψηφοδέλτια του ομόφωνα καταδικασμένου Νίκου Παππά», τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Διαβάστε επίσης:

Ευθείες απειλές κατά Θ. Μαυρίδη και Δ. Καμπουράκη - ΣΥΡΙΖΑ: Έχει αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης

Πολάκης - Τσίπρας: Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

Τι είναι και τι θέλει ο Πολάκης

Εισαγγελική παρέμβαση για τις αναρτήσεις Πολάκη

ΕΣΗΕΑ για Πολάκη: Ανεπίτρεπτη και αδιανόητη η στοχοποίηση δημοσιογράφων

Α. Γεωργιάδης: Θα ξεχωρίζαμε τον Πολάκη από τον Κασιδιάρη;