Κ. Χατζηδάκης: Κάποιοι δεν βλέπουν τη Marfin και διαδηλώνουν υπέρ του Κουφοντίνα
Eurokinissi
Eurokinissi

Κ. Χατζηδάκης: Κάποιοι δεν βλέπουν τη Marfin και διαδηλώνουν υπέρ του Κουφοντίνα

«Διερωτώμαι πάντως τι είναι αυτό που κάνει κάποιους να κοιτάζουν μονόπλευρα, να μη βλέπουν ή να μην σχολιάζουν επαρκώς ακρότητες και εγκλήματα σαν της Marfin, ενώ την ίδια στιγμή να συμμετέχουν σε διαδηλώσεις υπέρ του Κουφοντίνα», ανέφερε ο υπουργός  Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης σε ανάρτησή του για τα 13 χρόνια από την τραγωδία της Marfin.

«Αν είναι αυτό προοδευτική αντίληψη, ας μου το πει κάποιος!», διαμηνύει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κ. Χατζηδάκη:

«Συμπληρώνονται 13 χρόνια από τη μέρα που ακροαριστεροί φασίστες έκαψαν ζωντανούς στη Marfin την εγκυμονούσα Αγγελική Παπαθανασοπούλου και το αγέννητο παιδί της, τον Επαμεινώνδα Τσάκαλη και την Παρασκευή Ζούλια. 

Είναι μια μέρα συντριβής για κάθε Έλληνα δημοκράτη γι’ αυτό το φρικαλέο έγκλημα. Μια μέρα περισυλλογής για το πού μπορούν να οδηγήσουν το τυφλό μίσος και η βία, που δυστυχώς έχουν ακόμα έχουν πολλούς υποστηριχτές σ’ αυτό τον τόπο. Μια μέρα να σκεφτούμε επίσης αν αυτή η ασύλληπτη στη βιαιότητά της πράξη είχε γίνει από τους άλλους τραμπούκους και φασίστες της Χρυσής Αυγής, πώς θα είχαν αντιδράσει ορισμένοι από την Αριστερά που σήμερα σχεδόν σιωπούν. Θα είχαν βέβαια απόλυτο δίκιο να αντιδρούν και να ζητούν την άμεση απονομή Δικαιοσύνης. Και θα ήμουν μαζί τους. Διερωτώμαι πάντως τι είναι αυτό που τους κάνει να κοιτάζουν μονόπλευρα, να μη βλέπουν ή να μην σχολιάζουν επαρκώς ακρότητες και εγκλήματα σαν της Marfin, ενώ την ίδια στιγμή να συμμετέχουν σε διαδηλώσεις υπέρ του Κουφοντίνα. Αν είναι αυτό προοδευτική αντίληψη, ας μου το πει κάποιος!»

Διαβάστε ακόμα:

Δεκατρία χρόνια από τις ωμές δολοφονίες αθώων στη Marfin