Γεωργιάδης για Κύρτσο: Ζητώ συγνώμη από τους ψηφοφόρους της ΝΔ

Γεωργιάδης για Κύρτσο: Ζητώ συγνώμη από τους ψηφοφόρους της ΝΔ

Συγνώμη προς τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας για το, όπως αναφέρει, σφάλμα του να προβάλει προεκλογικά τον τότε υποψήφιο για το ευρωκοινοβούλιο Γιώργο Κύρτσο, ο οποίος «ταύτισε την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης στην Ελλάδα με χώρες που δεν έχουν», ζήτησε με ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης σε αφορμή τη σημερινή διαγραφή του ευρωβουλευτή από τη ΝΔ.

Συγκεκριμένα, με δυο αναρτήσεις του στο twitter ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης εκφράζει τη θλίψη του για τη συμπεριφορά του διαγραφέντα ευρωβουλευτή και κάνει λόγο για «αχαριστία στην παράταξη», σημειώνοντας πως η σύγκρισή του ήταν «επί της ουσίας και επί προσωπικού προσβολή σε όλους εμάς που αποδεδειγμένα πλέον είχαμε πέσει θύματα της σκευωρίας Novartis».

Αναλυτικά στις αναρτήσεις του αναφέρει: 

«Ο Γιώργος Κύρτσος ήταν ένας από τους υπ. Ευρωβουλευτές που είχα προβάλει προεκλογικά. Ζητώ συγγνώμη από τους ψηφοφόρους της ΝΔ για το σφάλμα μου. Η ταύτιση Ελλάδος (που έχει πλήρη σεβασμό στην Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης) με χώρες που δεν έχουν είναι ντροπιαστική και επί της ουσίας και επί προσωπικού προσβολή σε όλους εμάς που αποδεδειγμένα πλέον είχαμε πέσει θύματα της σκευωρίας Novartis. Αντί να εξηγήσει στην ΕΕ τί πραγματικά έγινε στην Ελλάδα με αυτό πήρε το μέρος των σκευωρών. Θλίψη η συμπεριφορά του και αχαριστία στην παράταξη».