Επίθεση Πολάκη σε Αναγνωστοπούλου και παρέμβαση από Κασσελάκη
ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση Πολάκη σε Αναγνωστοπούλου και παρέμβαση από Κασσελάκη

Λάδι στη φωτιά που καίει στον ΣΥΡΙΖΑ από την ταραχώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, που είχε ως αποτέλεσμα τις αποχωρήσεις της «Ομπρέλας» και άλλων στελεχών, έριξε μια ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τη Σία Αναγνωστοπούλου.

Μία ημέρα πριν την πανελλαδική τηλεδιάσκεψη της τάσης «6+6», υπό την Έφη Αχτσιόγλου, ο βουλευτής Χανίων και συντονιστής του κοινοβουλευτικού έργου, επέλεξε να σχολιάσει δηλώσεις που είχε κάνει η βουλευτής Αχαΐας για εκείνον σε συνεντεύξεις της, λέγοντας πως «ο Πολάκης για επιτελική θέση με το ύφος μαγκιάς δεν είναι ό,τι καλύτερο σε στιγμές κρίσης» και πως «με Πολάκη υπερσυντονιστή δεν μπορώ, σκέφτομαι να αποχωρήσω». 

Κίνηση, η οποία ελήφθη από πολλούς ως ώθηση προς την έξοδο για την Σ. Αναγνωστοπούλου, που είχε στηρίξει την Ε. Αχτσιόγλου στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση Πολάκη

Στην ανάρτησή του στο αγαπημένο του Facebook, ο Π. Πολάκης σχολίασε δηκτικά πως «δεν κάνω για επιτελικές θέσεις», λέγοντας πως «το απέδειξα και τον Μάρτιο του 2022 όταν μετά τη δημόσια επίθεση μου στον Πλεύρη και τη Γκαγκα, λάβατε αμέσως εσύ και ο σύζυγός σου την αντιική θεραπεία με paxlovid που δικαιούσασταν αλλά δεν σας χορηγούσαν.(φωτο 3-4-5)». «ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!», έγραψε.

Η απάντηση Αναγνωστοπούλου

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στον Π. Πολάκη λίγο αργότερα, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως δεν θα μπει σε προσωπική αντιπαράθεση μαζί του.

«Δεν θα μπω σε προσωπική αντιπαράθεση με τον σ. Πολάκη. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και γνωρίζουμε και οι δύο καλά τι σημαίνει πολιτική αντιπαράθεση και τι προσωπική επίθεση», σχολίασε. «Υ. Γ. Ούτε θα μπω στη διαδικασία να πω δημοσίως αν και πότε στάθηκα δίπλα του σε δύσκολες φάσεις δικές του», κατέληξε η Σ. Αναγνωστοπούλου.

 

Τα τηλεφωνήματα Κασσελάκη

Λόγω της έκτασης που έλαβε το ζήτημα στα social media, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να ρίξει τους τόνους, τηλεφώνησε τόσο στον Π. Πολάκη όσο και στη Σ. Αναγνωστοπούλου. Χωρίς το περιεχόμενο των συνομιλιών να έχει γίνει γνωστό. Μετά την «παρέμβαση» Κασσελάκη, σύμφωνα δε με άλλες πληροφορίες, ο Π. Πολάκης τηλεφώνησε στην Σ. Αναγνωστοπούλου.

Διαβάστε Περισσότερα