Δείπνο Στ. Κασσελάκη με Όλ. Γεροβασίλη στον απόηχο του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ

Δείπνο Στ. Κασσελάκη με Όλ. Γεροβασίλη στον απόηχο του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ

Τετ α τετ συνάντηση έχουν το βράδυ της Τετάρτης οι κ.κ. Στέφανος Κασσελάκης και Όλγα Γεροβασίλη, λίγες ημέρες μετά το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου οι δυο τους συγκρούστηκαν σφοδρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση πραγματοποιείται σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας, λίγες ώρες μετά τη συμμετοχής του στην πορεία για τα Τέμπη, όπου είχαν και το πρώτο εγκάρδιο χαιρετισμό.

Να σημειωθεί ότι το σημερινό δείπνο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και του πρωτοκλασάτου στελέχους του κόμματος πραγματοποιείται στη σκιά της δημοσκόπησης, βάσει της οποίας το 50,3% απαντά πως ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε αποδυναμωμένος από το θυελλώδες συνέδριο.

Επίσης, το 47,2% χαρακτηρίζει «μάλλον άστοχη« και «σίγουρα άστοχη» την παρέμβαση του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο 4ο Συνέδριο του κόμματος, ενώ στο ερώτημα για το πότε θα κριθεί ως αρχηγός του κόμματος ο Κασσελάκης, το 42,7% θεωρεί ότι αυτό πρέπει να γίνει στις βουλευτικές εκλογές, ενώ οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι διχασμένοι καθώς το 51,1% απαντά στις βουλευτικές εκλογές και το 40,9% στις ευρωεκλογές.