Αδ. Γεωργιάδης: Ετοιμάζω εξώδικο στον κ. Τσίπρα (audio)
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Αδ. Γεωργιάδης: Ετοιμάζω εξώδικο στον κ. Τσίπρα (audio)

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε πως ετοιμάζει εξώδικο στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, επειδή τον κατηγόρησε για απευθείας αναθέσεις σε συγκεκριμένο επιχειρηματία του ασφαλιστικού κλάδου.

Συγκεκριμένα, είπε πως «ετοιμάζω εξώδικο στον κ. Τσίπρα για να το στείλω, αν προλάβω σήμερα, σκοπός μου είναι να το στείλω σήμερα ή αύριο, γιατί εξακολουθεί να λέει, το 'πε χθες και σε μια ομιλία, το 'πε και προχθές στο Mega, ότι ο λόγος λέει που τα είπε αυτά αυτός ο ιδιοκτήτης, είναι ότι του έχω δώσει εγώ πολλές απευθείας αναθέσεις.

Δεν έχω δώσει καμία, ούτε απευθείας ανάθεση, ούτε οποιουδήποτε είδους δουλειές σε αυτήν την επιχείρηση και σε αυτόν τον κύριο τον οποίο γνώρισα πρώτη φορά προχθές που με κάλεσε στην εταιρεία του. Κατά συνέπεια, όσα λέει ο κ. Τσίπρας είναι άκρως συκοφαντικά. Αν το συνεχίσει δηλαδή, θα του ζητήσω αποζημίωση», δήλωσε σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7 ο κ. Γεωργιάδης.

Εν συνεχεία, ο κ. Γεωργιάδης αναφερόμενος στο περιστατικό με τον ιδιοκτήτη ασφαλιστικής εταιρείας που καλεί τους εργαζόμενούς του να ψηφίσουν ΝΔ, ξεκαθάρισε ότι επρόκειτο για μία εκδήλωση όπως τόσες άλλες που πάνε προεκλογικά οι υποψήφιοι σε καθημερινή βάση, και μάλιστα σημείωσε για το επίμαχο περιστατικό ότι: «Εγώ ο ίδιος αντέδρασα αμέσως, δεν περίμενα τον κ. Τσίπρα. Αυτό που με ενοχλεί είναι που το συνδέει με δήθεν απευθείας αναθέσεις που του έχω δώσει εγώ. Αυτό είναι συκοφαντία. Είναι ψέμα, είναι συκοφαντία, και θα τα πούμε στα δικαστήρια».